Μετά την «χιονοστιβάδα» αντιδράσεων που προκάλεσε η εμπλοκή του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε υπόθεση revenge porn, η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα σταματά νωρίτερα τις εκπομπές, πριν τις γιορτές, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

«Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών», σημειώνει το κανάλι, προσθέτοντας πως «η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη.»

Τη Δευτέρα που έγινε γνωστό το σκάνδαλο, ο κεντρικός παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα είχε ήδη ανακοινώσει πως δεν θα προβαλλόταν το πάρτι του Βινυλίου που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή, καθώς κανείς δεν είχε διάθεση για πάρτι. Την επόμενη ημέρα είχε ξεκαθαρίσει πάντως πως το «Ράδιο Αρβύλα θα συνεχιστεί».

Κανονικά, το Ράδιο Αρβύλα θα προβαλλόταν έως και την Πέμπτη, αλλά όπως ενημερώνει ο ΑΝΤ1, τόσο αυτή η εκπομπή όσο και το Βινύλιο θα επιστρέψουν μετά τις γιορτές – χωρίς φυσικά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που αποτελεί παρελθόν.