Λίγο μετά τις 21.15 η Αστυνομία άνοιξε την παλιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Κορίνθου.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο μεταξύ με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου, ζητά από τους οδηγούς που κινούνται από την Δυτική Ελλάδα, προς Κόρινθο και Αθήνα, μετά τον κόμβο της Επιδαύρου, να μην μετακινούνται προς τις προαναφερόμενες περιοχές.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στην ‘Ιόνια Οδό’ και στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ρεύμα προς Πάτρα, καθώς και στην νέα, αλλά και την παλαιά εθνική οδό, Πατρών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, με προορισμούς προς την Κόρινθο και την Αθήνα μετά τον κόμβο Επιδαύρου να μην μετακινούνται προς τα προαναφερόμενα σημεία, λόγω της πυρκαγιάς».

Υπενθυμίζεται ότι από το απόγευμα της Τρίτης, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στο Λουτράκι η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο στην νέα όσο και στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Πλέον πατραμένει κλειστή μόνο νεα Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου.

Διαβάστε περισσότερα