Θύμα άγριου ξυλοδαρμού, στη μέση του δρόμου, έπεσε μια γυναίκα από τον σύζυγό της στα Άνω Λιόσια.

Ειδικότερα, συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 5.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/6), όταν δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων, άκουσαν τα ουρλιαχτά και τις εκκλήσεις για βοήθεια μιας 28χρονης κοπέλας.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε ακριβώς στο σημείο Ελευθερίας και Βελουχιώτη που απέχει μόλις 100 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Άνω Λιοσίων. Εκείνη τη στιγμή ήταν απ’ έξω δύο αστυνομικοί, οι οποίοι επενέβησαν αμέσως.

«Αντιληφθήκαμε γυναίκα να καλεί επανειλημμένα σε βοήθεια και άτομο να τη χτυπά με μανία και να προσπαθεί να την επιβιβάσει σε ένα όχημα με τη βία. Άμεσα επιβιβαστήκαμε στο περιπολικό και χρησιμοποιώντας τους φάρους τους προσεγγίσαμε. Τα άτομα αγνοώντας τα νοήματα που τους κάναμε να σταματήσουν, ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς», είπε ο αστυνομικός.

Άνω Λιόσια: Ακολούθησε άγρια καταδίωξη

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη στους δρόμους των Άνω Λιοσίων. Ο δράστης, έχοντας αρπάξει με τη βία τη σύζυγό του, πήγε να κρυφτεί στο σπίτι του 44χρονου πατέρα του. Οι δύο αστυνομικοί, αφού ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και ζήτησαν ενισχύσεις, έφτασαν έξω από το σπίτι του πατέρα του δράστη.

«Η κυρία κάλεσε σε βοήθεια ξανά, ζητώντας μας να την πάρουμε από το εκείνο το σημείο και να την προστατεύσουμε. Εκείνη τη στιγμή παρατήρησα πως η ίδια είχε τραύματα στο δεξί γόνατο, στο δεξί αντίχειρα, στο αριστερό μπράτσο και ήταν κοκκινισμένη η περιοχή του προσώπου της. Ταυτόχρονα ο δράστης, την κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του, εμποδίζοντας την να φύγει. Δεν συμμορφώθηκε στις εντολές μας να την απελευθερώσει και να παραδοθεί», πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Κάποια στιγμή η 28χρονη κατάφερε και ξέφυγε από τον σύζυγό της και έτρεξε προς στους αστυνομικούς. Τότε ο πατέρας του δράστη αντέδρασε έντονα και χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές το περιπολικό.

Άνω Λιόσια: Γιος και πατέρας συνελήφθησαν

Στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο Μενίδι οδηγήθηκαν ο 30χρονος σύζυγος και ο 44χρονος πατέρας του, ενώ θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Διαβάστε ακόμη