Για την Ιωάννα Παλιοσπύρου την κοπέλα που τον Μάΐο του 2020 δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του «Make a wish» που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 12 Μαρτίου. Η γνωστή επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο πρόσφατο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπου μάλιστα δήλωσε πως «δεν πήγε καλά». Παράλληλα, όμως ανέφερε πως η Ιωάννα είναι πολύ δυνατή και θα καταφέρει να το ξεπεράσει.

«Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας. Δυστυχώς και στην ιατρική γίνονται λάθη. Η Ιωάννα είναι μάχιμη, πολύ δυνατό παιδί και θα το ξεπεράσει και αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ, μιλώντας στην κάμερα του Mega, χωρίς να πει άλλες λεπτομέρειες.

Η Ιωάννα υποβάλλεται σε μία χειρουργική επέμβαση, όχι όμως αισθητικής φύσεως. Σύμφωνα με τον Δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή η Ιωάννα: «παρουσίασε μία επιπλοκή κατόπιν του προηγούμενου χειρουργείου της. Αυτό το κορίτσι μπαίνει για 11η φορά στο χειρουργείο».

«Έχει πάρα πολύ μακρύ δρόμο μπροστά της και δυστυχώς, οι επιπλοκές είναι συνήθη φαινόμενα αλλά ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία. Είναι ένα επώδυνο χειρουργείο σε δύσκολο σημείο…» πρόσθεσε ο δικηγόρος της.

Ο δικηγόρος της πρόσθεσε ότι υπάρχει σκέψη, όταν η Ιωάννα πάρει αποζημίωση να διαθέσει μέρος των χρημάτων στη μνήμη της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά και στη φιλοζωική εταιρεία από την οποία είχε πάρει το σκύλο της.