Η Άννα Βίσση επέλεξε την Σκύρο για τις Πασχαλινές της διακοπές κι εκεί βρήκε τρόπο να γίνει viral.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επισκέφθηκε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ και κατά τύχη εκεί την ώρα στο μαγαζί έπαιζε το τραγούδι «Λεκές», έτσι η Άννα Βίσση δεν έχασε ευκαιρία κι άρχισε να τραγουδάει προκαλώντας την έκπληξη των πελατών αλλά και του προσωπικού που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί.

Το βίντεο ανέβηκε στο Tiktok και ήδη έχει κλέψει τις αντιδράσεις του κοινού: «Τραγουδάς; Για πάμε!» λέει στην ταμία η τραγουδίστρια χωρίς όμως απόκριση και στη συνέχεια την ρωτάει: «Έχεις δεσμό; Καλό; Γι’ αυτό δεν σε αφορά το τραγούδι»!

@annavissiofficial Welcome to Skiros 🙌🙌🙌🙌 In a supermarket…Lekes on the radio @Rythmos 949 ♬ original sound – annavissiofficial

Άννα Βίσση: Ο «Λεκές» είναι το πρώτο ζεϊμπέκικο που κυκλοφορεί έπειτα από αρκετά χρόνια

Η Άννα Βίσση παρουσίασε μέσα από ένα σύγχρονης κινηματογραφικής αισθητικής music video τη νέα της επιτυχία «Λεκές», που κυκλοφορεί από την Panik Gold.

Το ιδιαίτερο video, στο οποίο πρωταγωνιστούν η Άννα Βίσση και ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals, περιγράφει την ατέρμονη σχέση ενός ζευγαριού και την τροπή που φέρνει ένα αναπάντεχο γεγονός, φτάνοντας ακόμα και στην αιωνιότητα.

Ο «Λεκές» είναι ένα απόλυτο ζεϊμπέκικο με την υπογραφή του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα.

Το τραγούδι, το πρώτο ζεϊμπέκικο που κυκλοφορεί η Άννα Βίσση έπειτα από αρκετά χρόνια, κατέκτησε αμέσως τις καρδιές του κοινού και έχει ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay.

Διαβάστε ακόμη: