Γεμάτη κέφι και καλή διάθεση ήταν η προ ημερών συνάντηση των Άννα Βίσση και Μαρία Καβογιάννη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια, με τις δύο αγαπημένες καλλιτέχνιδες να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους ένα απολαυστικό βίντεο.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο επίσημο προφίλ της Άννας Βίσση στο TikTok, η ίδια, παρέα με τη Μαρία Καβογιάννη, με άκρως ανοιξιάτικα looks, χορεύουν και τραγουδούν το «I will survive» και αποθεώνονται στα σχόλια.

@annavissiofficialA berry berry special cover of “i will survive” by Maria Kavogianni and me 🙃🙃♬ original sound – annavissiofficial

Άννα Βίσση και Mαρία Καβογιάννη: «Βροχή» τα αποθεωτικά σχόλια για το τραγούδι και τη «χορογραφία» τους

Η αγαπημένη ηθοποιός διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου, 13/04, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια και φίλη της, με τις δυο τους να συναντιούνται στο καμαρίνι της Άννας Βίσση και να τραγουδούν παρέα το πασίγνωστο τραγούδι, κάνοντας, μάλιστα, μια… ιδιαίτερη «χορογραφία».

Τα κολακευτικά σχόλια για τις δύο γυναίκες έπεσαν «βροχή», ενώ κάποιοι θυμήθηκαν και τη σκηνή της «Ασπασίας», που υποδυόταν η Μαρία Καβογιάννη, στην αγαπημένη κωμική σειρά «Dolce Vita», η οποία καθάριζε το σπίτι τραγουδώντας το ίδιο κομμάτι.

Ανάρτηση από τη συνάντησή της με την Άννα Βίσση έκανε και η Μαρία Καβογιάννη, «ανεβάζοντας» στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία τους, και γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσής της «Σαν και εσένα καμιά φιλεναδίτσα μου» -ατάκα-αναφορά στην ομώνυμη μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας από τη δεκαετία των 80’s, «Σαν και εμένα καμιά».

Διαβάστε ακόμη: