Άννα Βίσση και Μαρία Σάκκαρη φαίνεται πως έχουν χρόνια επαφή και συνδέονται με φιλικούς δεσμούς εδώ και πολύ καιρό.

Η διεθνούς φήμης τενίστρια Μαρία Σάκκαρη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την επιτυχία της στο Roland Garros και μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στο Tik Talk για το Grand Slam, για τη δύσκολη πορεία της, τις προπονήσεις, τα ταξίδια, τους αγώνες και τις θυσίες που έχει κάνει για να φτάσει στην κορυφή, αλλά και για τα κακόβουλα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται.

«Ήταν φαν της μαμάς μου και η μαμά μου φαν της Άννας»

Επίσης, μίλησε για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αλλά και την Άννα Βίσση. «Ήταν φαν της μαμάς μου και η μαμά μου φαν της Άννας. Γενικά έβλεπε τη μητέρα μου που έπαιζε τένις. Η Άννα παίζει τένις και έχει επαφή με το άθλημα. Της αρέσει πάρα πολύ. Έχει τρέλα νομίζω με το τένις, είναι από τα αγαπημένα της αθλήματα», ανέφερε η νεαρή αθλήτρια.

«Πήγα πρώτη φορά και την είδα τέλος του 2018 και έπαθα πλάκα. Γιατί λέω αυτή η γυναίκα κρατάει ένα μαγαζί μόνη της για 6 ώρες είναι πράγματι αδιανόητο. Τη θαυμάζω πάρα πολύ. Η μουσική της είναι υπέροχη, είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και πάω και τη βλέπω, όταν έχω την ευκαιρία. Δεν είμαι πολύ “του έξω”, αλλά έχει τύχει και έχω πάει και την έχω δει», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

«Είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω και σαν φίλη»

Από την πλευρά της, μίλησε και η Άννα Βίσση για τη Μαρία Σάκκαρη λέγοντας το εξής: «Είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω και σαν φίλη. Με τιμάει πάρα πολύ που δηλώνει φανατική φαν μου, αλλά και εγώ δηλώνω το ίδιο, και ισοφαρίσαμε. Συναντώντας την και πίνοντας καφέ μαζί της και πηγαίνοντας και έξω για να αναπτύξουμε τις ιδέες και τις φιλοσοφίες μας, είδα πώς είναι αυτό το κορίτσι. Αυτή η νεαρή γυναίκα. Είναι πολύ χαρισματικό πλάσμα, μία γυναίκα που παρόλο που μες στο γήπεδό μας τρομάζει, είναι ένα ανήμερο θεριό, ενήμερο όμως σε πολλά πράγματα και τη χαίρομαι».

«Είναι γυναίκα σέξι, έχει πολύ ωραίο χιούμορ και παρόλο που έχουμε για ένα μεγάλο κενό στις ηλικίες μας πολλά πράγματα μας φέρνουν κοντά και καταφέρουμε να κάνουμε υπέροχη παρέα. Εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα γιατί της αξίζουν. Πολύ σύντομα να πετύχει αυτό που η ίδια έχει βάλει σαν στόχο της. Γιατί εμείς μπορεί να λέμε ό,τι θέλουμε για τους ανθρώπους που μας παθιάζουν, όμως η ίδια ξέρει ακριβώς πού θέλει να φτάσει και της εύχομαι ειλικρινά να το φτάσει».