Η Άννα Βίσση, μίλησε για τις αποφάσεις που πήρε αλλά και τις αλλαγές που θέλει να κάνει άμεσα στην καθημερινότητά της.
Μιλώντας για τα χρόνια που περνούν και πώς το αντιμετωπίζει η Άννα Βίσση είπε:
«Τι πώς το κάνω; Είμαι 64 χρόνων. Δεν ξέρω πώς. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πώς μοιάζω. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω μια καλή κρέμα, γυρίζω λίγο τις βλεφαρίδες μου και μου αρέσω. Δεν βάφομαι για να φαίνομαι wow, βάφομαι –ή και παραβάφομαι δυστυχώς– στη σκηνή γιατί τα φώτα είναι σκληρά. Το ντύσιμο μου αρέσει να είναι πάντα cool. Δεν σκέφτομαι μοδάτα και ντύνομαι ανάλογα με τη φάση μου. Η τελευταία μου σκέψη είναι να βάλω νυστέρι στο πρόσωπό μου. Και αν μου έρθει, τη διαγράφω. Θέλω να μεγαλώσω αξιοπρεπώς, να είμαι αναγνωρίσιμη, να μην αλλοιωθώ. Με ενοχλούν πολλές λεπτομέρειες πάνω μου αλλά τις αντιμετωπίζω αλλιώς».
Η διατροφή της
Η τραγουδίστρια τόνισε ότι αποφεύγει το junk food, ενώ ανέφερε ότι έχει ταλαιπωρηθεί από σκληρές δίαιτες.
Προσέχω πάρα πολύ το δέρμα μου και είμαι τυχερή γιατί άντεξε και αντέχει καλά στον χρόνο. Θέλω να είμαι εγώ όταν τραγουδάω, να έχω έκφραση. Δεν είναι πως δεν έχω κάνει botox, φυσικά και κάνω χρόνια τώρα, αλλά διακριτικά. Κρατάω και ισορροπίες. Αν παρεκτραπώ διατροφικά, το διορθώνω την επόμενη ημέρα. Έχει πάψει πια να είναι θυσία για μένα το να μη φάω σοκολάτα ή junk. Αν φάω κάτι τέτοιο, με πειράζει αμέσως. Ξυπνάω άρρωστη», ανέφερε.
«Ο επόμενος στόχος μου είναι να τρώω λίγο και σωστά. Φρούτα και λαχανικά. Αυτό εμπέδωσα αυτές τις μέρες. Βρασμένα για να χωνεύονται εύκολα. Τσάι και λιγότερος καφές. Αν τα ήξερα όλα αυτά νέα… Έχω φερθεί στο σώμα μου απαίσια. Απορώ πώς δεν έχω χαλάσει ανάλογα. Έχω κάνει εγκληματικές δίαιτες. Όμως αν δεν περάσεις αυτή τη φάση… Υπήρξα πολύ δυστυχισμένη διατροφικά. Πάντα στη στέρηση. Μικρή έκανα κάτι δίαιτες με ρύζι και παξιμάδι, έγινα έως και βουλιμική. Βλακείες», πρόσθεσε.
Το τρίπτυχο της επιτυχίας
Μας πυροβολεί το σύστημα αλλά πρέπει να αντιστεκόμαστε γνωρίζοντας και διαβάζοντας για τη σωστή διατροφή. Δεν πρέπει να τιμωρούμε τον εαυτό μας. Το φαγητό είναι απόλαυση. «Σεξ, φαγητό και το χόμπι σου, το τρίπτυχο της επιτυχίας», κατέληξε.