Στη Μάνη για τις καλοκαιρινές διακοπές της, βρίσκεται αυτό το διάστημα η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η youtuber και πρώην παίκτρια του survivor βιώνει στιγμές χαλάρωσης μακριά από την τρέλα της καθημερινότητας ποζάροντας, μάλιστα, στον φωτογραφικό φακό πιο hot από ποτέ!

Η Άννα Μαρία Βέλλη ξάφνιασε τους ακολούθους της στο Instagram, αφού κοινοποίησε δύο φωτογραφίες της στις οποίες είναι ολόγυμνη.

“Αν είσαι εταιρεία ρούχων στείλε DM για συνεργασία. Αν είσαι γάτα έλα για χαδάκια. Αν δεν είσαι τίποτα από τα παραπάνω ένα like θα εξυπηρετούσε την γυμνή ινφλουένσερ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ”, έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη κάτω από τις φωτογραφίες που ανήρτησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami)

Οι φωτογραφίες με μαγιό και το σχόλιο για τα κιλά

Το Σάββατο η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε μερικές ακόμα φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες ποζάρει με μαγιό. Η youtuber φορά το σιέλ, «καυτό» μπικίνι της, έχει πλάτη τον φακό και αφήνει τους followers της να θαυμάσουν το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Άννα Μαρία στο caption του post αναφέρθηκε και στα κιλά που πήρε από τη στιγμή που βγήκε από το Survivor μέχρι και σήμερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami)

«Φέτος που πήρα αρκετά κιλά πρώτη φορά στη ζωή μου, έμαθα επιτέλους ΠΟΥ τα παίρνω. Well I’m fine with it», έγραψε χαρακτηριστικά η youtuber.

Τα σχόλια και τα likes πήραν «φωτιά» με τους fans της Άννας Μαρίας να της λένε ότι της πάνε πολύ τα κιλά που πήρε και ότι δεν χρειάζεται να τα χάσει.