Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» της τηλεόρασης της ΕΡΤ και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το κόμμα που ψηφίζει και εξομολογήθηκε ότι «δεν αισθάνθηκε ποτέ σταρ».

«Η εικόνα για εμένα με το ΚΚΕ είναι η επανάσταση, η τιμιότης την οποία διατηρούν μέχρι σήμερα, είναι η τόλμη, είναι το να είμαστε όλοι ίσοι. Ο πατέρας μου με είχε εκπαιδεύσει στη βάση του ΚΚΕ. Δεν ξέρω αν ζούσε πόσο θα ήταν τώρα γιατί τον έχασα όταν ήταν 59 χρονών», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ τουλάχιστον όσο ζω θα ψηφίζω ΚΚΕ, έχω αντιρρήσεις όπως όλοι. Νομίζω ότι το ΚΚΕ πρέπει να το πάμε λίγο πιο μπροστά να το καταλάβει ο κόσμος γιατί όταν διαβάζω «Ριζοσπάστη» δεν καταλαβαίνω τι λένε λέω «τι γίνεται δεν ξέρω πολλές ξένες γλώσσες;» να γίνει λίγο πιο προσιτό. Εγώ αυτό θα ψηφίζω».

Η γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό σταρ, σημείωσε: «Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ μου σταρ. Πριν γίνω γνωστή έπαιζα και σε μπουλούκι… Τότε ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε και εξώφυλλο και να δίνω συνεντεύξεις».

«Νομίζω μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μπορεί να βγει καμία άλλα σταρ. Η Αλίκη ήταν γεννημένη σταρ. Τη γνώρισα στο «Αγοροκόριτσο», όταν έπαιξα αντί για εκείνη. Τη θαύμαζα τόσο πολύ που ντυνόμουν όπως εκείνη, έκοβα τα μαλλιά μου όπως εκείνη. Δεν παίξαμε μαζί ποτέ αλλά γίναμε ιδιαίτερες φίλες, συναντιόμασταν σαν παράνομο ζευγαράκι», συμπλήρωσε η Άννα Φόνσου.

Άννα Φόνσου: «Με την εξουσία δεν τα πήγα ποτέ καλά, είμαι της καρπαζιάς!»

Για το Σπίτι του Ηθοποιού και τους συναδέλφους της, σχολίασε τα εξής: «Ηθοποιοί μου λένε ότι με χρειάζονται, ότι έχω πολλά να κάνω. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη από το συνάφι μου, δεν έχουν τιμήσει όπως πρέπει το “Σπίτι του Ηθοποιού”. Δεν είμαι άνθρωπος που θα βγω στις τηλεοράσεις να λέω τι κάνω. Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν έχουν έρθει να δουν από περιέργεια τι κάνουμε. Όταν ξέρω ότι ένας ηθοποιός χρειάζεται βοήθεια ή μένει στο παγκάκι, πηγαίνω και τους βρίσκω μόνη μου. Δεν είμαι διευθύντρια, μπορεί να το έχω οργανώσει αλλά είμαι σαν και εκείνους. Είμαι η Άννα που τρώει μαζί τους, κάνουν γιορτές μαζί τους και ψάχνει δουλειά να εργάζονται. Με την εξουσία δεν τα πήγα ποτέ καλά, είμαι της καρπαζιάς!».

Διαβάστε περισσότερα