Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αναφέρθηκαν και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά από σχετική ερώτηση που αφορούσε την τοξικότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοβ.

«Πλέον έχουμε φύγει από την τοξικότητα και έχουμε πάει αλλού, στην παρανομία. Υπάρχουν ενέργειες που είναι επικίνδυνες από πρόεδρο ομάδας, υπάρχουν νόμοι. Πώς βρίζει το Μαξίμου και τον Πρωθυπουργό της χώρας και δεν γίνεται τίποτα; Είναι επικίνδυνα πράγματα.

Ευτυχώς έχουν επιβληθεί κάποιες ποινές στον κύριο Γιαννακόπουλο αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Αν μπαίνει με το έτσι θέλω στο γήπεδο, ενώ είναι τιμωρημένος και γίνεται ο αγώνας και συνεχίζει και βρίζει, ίσως έχει γίνει κάτι πιο σημαντικό και δεν μπορεί να πάει σε κανένα γήπεδο πουθενά.

Ίσως να έχει γίνει κάτι που δε γνωρίζουμε. Θα το ψάξουμε. Είναι καλό να υπάρχει δυνατός Παναθηναϊκός στα αθλητικά πλαίσια. Αν ακολουθήσουμε εμείς αυτόν τον δρόμο δε θα έχουμε αθλητισμό στη χώρα», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να εξηγεί: «Όταν ήρθε ο Γιαννακόπουλος στον αγώνα της Euroleague τον χαιρετίσαμε και δείξαμε τι πρέπει να γίνεται. Ο Γιαννακόπουλος στο πρωτάθλημα ξέφυγε και οι ποινές δεν έχουν νόημα αν δεν αλλάζει κάτι».

Λίγο αργότερα ακολούθησε η ερώτηση για τα μπάτζετ και τον αθέμιτο ανταγωνισμό…

«Η παραχώρηση του ΟΑΚΑ είναι κλασική περίπτωση δημιουργίας συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού. Η παραχώρηση έχει γίνει με μη νόμιμο τρόπο. Δεν είναι στιγμή για λεπτομέρειες. Έχει δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό, που έχει ένα μεγάλο γήπεδο επιπέδου Final 4, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Με την κυβέρνηση μιλάμε για πάνω από τρία χρόνια για το ΣΕΦ, δεν έχει γίνει κάτι ακόμη, ούτε ξέρουμε ότι υπάρχει κάτι που εμποδίζει την παραχώρηση. Είναι κάτι κομβικό για το μέλλον του Ολυμπιακού. Αν δεν γίνει, θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις επιλογές για το πώς θα αντιδράσουμε. Σε κάποια πράγματα είμαστε αρκετά δυνατοί. Ο Παναθηναϊκός με την παραχώρηση αυτή θα έχει έσοδα από εισιτήρια και σουίτες πλέον των 20 εκατ. ευρώ, ο Ολυμπιακός θα είναι κάτω από 10 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα πλεονέκτημα πάνω από 10 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, είναι εκτός λογικής. Θέλω να πιστεύω πως θα τελειώσει σύντομα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Παναγιώτης, λέγοντας:

«Οι συζητήσεις με την κυβέρνηση είναι πλέον των τριών ετών. Η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε μας, δεν έχουμε κάποια παράλογη απαίτηση. Πρέπει να αντιληφθεί και η κυβέρνηση πως δεν γίνεται η μία ομάδα να έχει γήπεδο, να κλείνει σουίτες και συναυλίες και εμείς να μην έχουμε… Ακόμη και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος θα έπρεπε να το καταλάβει αυτό. Το να βγαίνει με αναρτήσεις και να απειλεί… Δεν ωφελεί κανέναν αυτό. Το να έχει αυτός δικό του γήπεδο κι εμείς όχι και να ανταγωνιζόμαστε, το πώς βλέπουν τα fund αυτό, γιατί και ο ίδιος έχει πει πως θέλει κάποια στιγμή στο μέλλον να πουλήσει τον Παναθηναϊκό… Αυτό δεν ωφελεί κανέναν».

Δ. Γιαννακόπουλος: Καλωσορίζουμε τον παιχταρά Βεζένκοφ ξανά στην Ελλάδα

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν έχασε στιγμή και σχολίασε την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό αλλά και τα όσα είπαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στη συνέντευξη Τύπου για το ΟΑΚΑ.

Καλωσορίζουμε τον παικταρά Σάσα ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α1. Εμείς είμαστε υπέρ σ’ ό,τι κάνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Έτσι ψηφίσαμε και υπέρ του salary cap εντός συνόρων, όπως έκαναν όλες οι ομάδες εκτός μίας… Μακάρι κι εσείς όταν σας προτάθηκε το ΣΕΦ προ τριετίας (ταυτόχρονα με το ΟΑΚΑ σε εμάς και με την ίδια ακριβώς διαδικασία), να μην είχατε αρνηθεί. Ελπίζω να μην προσπαθήσετε να το διαψεύσετε.

Έστω και τώρα πάρτε το και επενδύστε, για να το κάνετε εφάμιλλο του ΟΑΚΑ. Η ανταγωνιστικότητα ανεβάζει το προϊόν“, έγραψε χαρακτηριστικά σε Instagram story.

Διαβάστε ακόμη: