Πανέμορφη κι αινιγματική, πρωταγωνίστρια στις ερωτικές φαντασιώσεις ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού, αφοσιωμένη μητέρα, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την Αντζελίνα Τζολί…

Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

`Ενα πολυτάλαντο κορίτσι, που το όνομά του έμελλε να κοσμήσει πρωτοσέλιδα περιοδικών και να γίνει μια από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη.

Όσο λαμπερή και να φαίνεται η ζωή της διάσημης ηθοποιού, όταν σβήνουν τα φώτα, έρχεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες της ζωής- μετά από την προληπτική μαστεκτομή – εξαιτίας ελαττωματικού γονιδίου- την παράλυση Μπελ και από το χωρισμό της από τον Mπραντ Πιτ.

Ας δούμε όμως τη ζωή της από την αρχή…

Στις 4 Ιουνίου του 1975 στο Λος Άντζελες γεννήθηκε αυτό το πολυτάλαντο κορίτσι, που το όνομά του έμελλε να κοσμήσει πρωτοσέλιδα περιοδικών και να γίνει μια από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη.

Ένα χρόνο μετά τη γέννησή της, το 1976, οι γονείς της – ο ηθοποιός Τζον Βόιτ και η μητέρα της Μαρσελίν Μπερθράντ- παίρνουν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους… Η μικρή Αντζελίνα κι ο αδελφός της, συνεχίζουν να ζουν με τη μητέρα τους, η οποία αποφασίζει να εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της ως ηθοποιός, προκειμένου να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της.

Η Αντζελίνα έχει δηλώσει ότι από μικρή λάτρευε να παρακολουθεί ταινίες με την πολυαγαπημένη της μητέρα, και πως αυτό αποτέλεσε το έναυσμα να ασχοληθεί με την υποκριτική τέχνη. Σε ηλικία 6 ετών, μετακομίζει στη Νέα Υόρκη μαζί με τη μητέρα της, τον αδερφό της και τον πατριό της -το σκηνοθέτη, Μπιλ Ντέι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο klik.gr