Το τελευταίο επεισόδιο από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Αγγελική» προβλήθηκε και το Twitter δεν άντεξε.

Στο τελευταίο επεισόδιο λοιπόν, ο Νικόλας τραυματίστηκε σοβαρά από τη σφαίρα που προοριζόταν για την Αγγελική και πάλεψε για τη ζωή του. Η αστυνομία έφτασε στο κτήμα και ο Δημήτρης με την Αθηνά κατάλαβαν ότι πλέον τους μένει μόνο μία λύση. Αφού όλα τελείωσαν, η Αγγελική έπιασε τον Στέφανο για να του ξεκαθαρίσει τα πάντα. Η αντίδραση του την εξέπληξε.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού και ο Πάνος Βλάχος ήταν οι «κακοί» του σεναρίου αλλά αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό καθώς ενθουσιάστηκαν από το υποκριτικό τους ταλέντο και οι χρήστες του Twitter, όπως φαίνεται και παρακάτω, «ύμνησαν» τις εξαιρετικές ερμηνείες τους.

«Αγγελική», η δραματική σειρά του Alpha

Η υπόθεση της σειράς είναι η εξής: «Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο; Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη. Όλα  ανατρέπονται. Ευγενική, συνεπής, σωστή επαγγελματίας. Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρει η οικογένεια Αργυρού για την Αγγελική, όταν την προσλαμβάνουν ως αποκλειστική νοσοκόμα της Αθηνάς Αργυρού. Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής όμως είναι άλλη, όπως άλλος είναι και ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών, στη σειρά του Alpha.

Η κεφαλή της οικογένειας Αργυρού. Θέλει να τα γνωρίζει και να τα ελέγχει όλα. Η απόλυτη μητριάρχης. Με σιδερένια γροθιά, ενίοτε κρυμμένη σε βελούδινο γάντι διοικεί και ορίζει την εταιρεία αλλά και τις ζωές των γύρω της. Έτοιμη για όλα προκειμένου να υπερασπιστεί το όνομα της οικογένειας και των γιων της. Μερικές φορές χωρίς να ενδιαφέρεται κατά πόσον αυτό είναι δίκαιο ή άδικο. Η Αγγελική ήρθε στη ζωή της για να τη βοηθήσει να αναρρώσει. Θα έρθει κοντά της και θα εκτιμήσει τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση της κοπέλας. Θα σταθεί ακοίμητος φρουρός όμως, προκειμένου να την κρατήσει μακριά από τους γιους της».