Η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής 3/2 μέσα από την εκπομπή της έστειλε σαφές μήνυμα προς τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια έπειτα από τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά της ίδιας και της εκπομπής της για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου στον τηλεοπτικό αέρα σχολίασε

«Λένε ότι έχουμε βοηθήσει και έχουμε συμβάλλει στο να εξιχνιαστούν 26 δολοφονίες όλα αυτά τα χρόνια άρα, κάτι φαίνεται ότι κάνουμε. Το λέω αυτό γιατί δεχτήκαμε μια επίθεση απίστευτη και εγώ προσωπικά και η εκπομπή από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα. Και τι δεν είπε γιατί τολμήσαμε να φέρουμε εδώ την άλλη άποψη, να ακούσουμε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, έναν κρατικό υπάλληλο που δεν είχε μιλήσει», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».

«Μας λιθοβόλησαν για όλο αυτό και μετά μου λένε, γιατί δεν απαντάς; Να απαντήσω τι; Πιστεύω ότι την απάντηση τη δίνετε εσείς οι ίδιοι οι τηλεθεατές που μας ακολουθείτε πιστά 28 ολόκληρα χρόνια. Για να το κάνετε αυτό και για να παραμένουμε στην τηλεόραση, φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δε θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω από όλα σεβασμό στους αγνοούμενους, τους συγγενείς και τα θύματα. Πάντα με λεπτές ισορροπίες για να μη θίξουμε κανέναν», πρόσθεσε.

«Νομίζω την απάντηση τη δίνετε εσείς και τα βραβεία που έχει λάβει η εκπομπή. Τι να πω τώρα εγώ; Αξίζει τον κόπο; Με τα αποτελέσματα και τη δουλειά μας μιλάμε αλλά δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν και ειδικά σε τέτοιο βαθμό», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Αλέξης Κούγιας: «Που να τολμήσει να επικοινωνήσει»

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Κούγιας είχε κάνει δηλώσεις κατά της Αγγελικής Νικολούλη, μετά την ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου για την εκπομπή της και τι απειλές για αγωγές, με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πρωινό»: «Είναι γεγονός ότι είναι καραστημένη γιατί η συγκεκριμένη κυρία από την ημέρα που ανέλαβα την υπεράσπιση της κυρίας Πισπιρίγκου προσπαθεί συνεχώς, γιατί είχαμε και μια σχέση πέραν της συνήθους φιλικής. Έχουμε συγκατοικήσει στην ίδια πολυκατοικία γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, να με σύρει ώστε να είμαι παρών σε μια εκπομπή της. Της έχω πει ότι έχω κάνει μια δήλωση από τότε που ανέλαβα, δεν θα ασχοληθώ με την υπόθεση αυτή- παρά μόνο να τοποθετούμαι για να αντιμετωπίσω θέματα ιατροδικαστικά ή κάποια θέματα ηθικής που αφορούν το τεκμήριο αθωότητος».

«Λίγες μέρες πριν αρχίσει η δίκη της Τζωρτζίνας, η συγκεκριμένη κυρία, μόνο και μόνο για λόγους τηλεθέασης, γιατί δυστυχώς δεν βλέπω να κάνει κάτι άλλο, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αντικατασταθεί ένα δικαστήριο ουσιαστικά, με δικαστές κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν νομικά και με κάποιους ιατροδικαστές, οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι να προάγουν την προσωπικότητα τους, είτε- και μιλάω για τον Λέων, να ασχοληθεί με την πολιτική και να ρίξει ψηφοφόρους ή να προωθήσει μια σχολή την οποία έχει κάνει με 850 ευρώ παίρνεις δίπλωμα ιατροδικαστικής.

Είδα, λοιπόν, ήταν μόνο ο Λέων και είχαν μια συνέντευξη καραστημένη του Καρακούκη, όπου ο Καρακούκης μάλιστα είπε και κωμικά πράγματα. Μπέρδεψε τις φωτογραφίες με τις ακτινογραφίες. Μίλησε για βιοψία σε νεκρό. Κι όπου πραγματικά, εάν υπήρχε ο αντίλογος εκεί σε αυτήν την εκπομπή, αφού ήθελε να κάνει μια τέτοια εκπομπή, είναι δικαίωμα της να κάνει να αναλάβει και τις ευθύνες της, γιατί σίγουρα θα δεχθεί και αγωγή και μήνυση, και από την κυρία Πισπιρίγκου και από εμένα».

Είπατε μάλιστα ότι η συγκεκριμένη εκπομπή θα της κοστίσει ένα πεντακοσάρικο, εννοώντας προφανώς 500 χιλιάδες ευρώ;

«Ναι από τις αποζημιώσεις που θα πληρώσουν όλοι τους».

Από τη συγκεκριμένη δήλωση κι έπειτα έχει επικοινωνήσει, είτε η ίδια η κυρία Νικολούλη, είτε κάποιος από την εκπομπή μαζί σας;

«Που να τολμήσει να επικοινωνήσει», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε ακόμη: