Διασωληνωμένος στην εντατική βρίσκεται, εδώ και λίγες ημέρες, ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα στο νοσοκομείου του Ευαγγελισμού με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής από το καλοκαίρι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με την υγεία του.

Στην εντατική, διασωληνωμένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Όπως μετέδωσε ο Alpha -ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με τον κύκλο του παρουσιαστή- ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με λοίμωξη και ως την Κυριακή παρουσίαζε ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης.

Τα προβλήματα υγείας του είχαν ξεκινήσει το καλοκαίρι, όταν υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο. Τότε είχε βγει από το νοσοκομείο αλλά σύντομα μία λοίμωξη ανάγκασε τους γιατρούς να του κάνουν ξανά εισαγωγή.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο παρουσιαστής είχε μεταφερθεί με έντονους πόνους στο νοσοκομείο.

Αν όλα πήγαιναν καλά, σήμερα θα έπαιρνε μάλιστα εξιτήριο, αλλά τα ξημερώματα της Δευτέρας η σύντροφός του ενημερώθηκε πως ο Α. Μικρούτσικος παρουσίασε ένα σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και τρέμουλο και πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει υγρό στον πνεύμονα, ενδεικτικό κάποιου σοβαρού μικροβίου.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική

Ο αγαπημένος παρουσιαστής από το καλοκαίρι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με την υγεία του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσφατα σε μία συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει «δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή».

Επίσης, στις αρχές του έτους, ο κ. Μικρούτσικος, μετά το θάνατο του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκρατείου με πνευμονικό οίδημα. Τότε νοσηλεύτηκε αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή του αντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή, ενώ πήρε εξιτήριο έντεκα ημέρες μετά.