Ζευγάρι με τη γνωστή ηθοποιό Δήμητρα Σιγάλα, είναι ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες», Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Δήμητρα Σιγάλα αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβουν τον έρωτά τους έπειτα από- περίπου- ένα χρόνο σχέσης που προστάτευαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις γιορτές του Πάσχα ταξιδεύοντας στη Ρόδο, ενώ οι δυο τους εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο τον Οκτώβριο.

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Πώς γνωρίστηκαν

Τα «αποκαλυπτήρια» της σχέσης λοιπόν, έγιναν στις αρχές του φετινού Μαΐου όταν ο έμπειρος πολιτικός και πανεπιστημιακός βρέθηκε στη Ρόδο για να περάσει τις γιορτές του Πάσχα και να συντονίσει την προεκλογική του εκστρατεία εν’ όψει των ευρωεκλογών με τους πολιτικούς του φίλους στο νησί.

Ο πρόεδρος των Δημοκρατών και υποψήφιος ευρωβουλευτής κατάφερε να κρατήσει επί μήνες κρυφή τη «σχέση ζωής» που άρχισε να δημιουργεί- όπως λένε δικοί τους άνθρωποι- με την ηθοποιό. Η γνωριμία τους έγινε πέρσι στις αρχές του καλοκαιριού από μια συνάντηση κοινών φίλων.

Η διακριτική παρουσία της Δήμητρας κέρδισε τον Ανδρέα Λοβέρδο- σε μια στιγμή μάλιστα που επιχειρούσε ένα νέο απαιτητικό βήμα στην πολιτική του σταδιοδρομία, ιδρύοντας το κόμμα «Δημοκράτες» και διεκδικώντας την είσοδό του στην ευρωβουλή.

Eπίσης, Ανδρέας Λοβέρδος και Δήμητρα Σιγάλα εθεάθησαν μαζί με άλλη παρέα να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών τον περασμένο Οκτώβρη, ενώ έκαναν επί της ουσίας την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση κατά τη διάρκεια του φετινού αναστάσιμου δείπνου σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Ρόδου.

Παρέμειναν στο νησί για λίγες μέρες και επέστρεψαν στην Αθήνα, απ’ όπου ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκίνησε κύκλο περιοδειών ανά την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: