Ο προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής (12/12, 15:00) αγώνας της 13ης αγωνιστικής της Super League, Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ, δεν θα δεξαχθεί όπως ανακοίνωσε το Σάββατο (11/12) η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση αναβλήθηκε εξαιτίας των εννέα κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύθηκαν σε μέλη της αθηναϊκής ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση του συνεταιρισμού αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.»