Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια γάμου που τελέστηκε σε εκκλησία του Πύργου, η οποία μετατράπηκε σε… ρινγκ.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, κατά τη διάρκεια της τελετής και τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού, με τον ίδιο να μην αντιδρά καθόλου ψύχραιμα.

Πύργος: Η νύφη «βάζει τα πράγματα στη θέση τους»

Όπως μετέφεραν άτομα που ήταν καλεσμένα στον γάμο, ο γαμπρός γύρισε προς το μέρος της νύφης χτυπώντας την στο πρόσωπο. Οι συγγενείς της τότε επιτέθηκαν στον γαμπρό και το μυστήριο διακόπηκε.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας. Μάλιστα, άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη.

Μετά από όσα διαδραματίστηκαν, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά κεκλεισμένων ωστόσο των θυρών.

Στη συνέχεια, η νύφη, επικοινώνησε με το τοπικό μέσο και τόνισε για τον γαμπρό πως «ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά».

Παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε, τόσο ο γάμος του ζευγαριού όσο και η βάπτιση του παιδιού τους, συνεχίστηκαν κανονικά.

Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος του ζευγαριού, Νίκος Παναγόπουλος, έκανε λόγο για ένα… ατυχές γεγονός και πως ο ίδιος ο γαμπρός αναγνώρισε το λάθος του ζητώντας συγγνώμη.

Πύργος: Τι λέει ο παπάς ότι συνέβη

«Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού και βέβαια εκείνη την ώρα ο ιερέας αρχίζει το Ευαγγέλιο, είναι η τελευταία του Αποστόλου και αμέσως αρχίζει η ανάγνωση του Ευαγγελίου. Εγώ στέκομαι μπροστά στο τραπέζι και πάω να πάρω το Ευαγγέλιο στα χέρια μου και αμέσως ταυτοχρόνως πετάει τα στέφανα ο γαμπρός», περιγράφει ο ιερέας.

«Σπρωξίδια, προπηλακισμοί από τους συγγενείς του γαμπρού, από τους συγγενείς της νύφης. Ο γαμπρός βέβαια είχε βγει έξω, η νύφη λιποθύμησε», αναφέρει ο ιερέας.

Διαβάστε ακόμη: