Σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται, για μία ακόμη φορά, οι σχέσεις ανάμεσα στη διοίκηση-διεύθυνση του μιντιακού συγκροτήματος του ΣΥΡΙΖΑ και τους εργαζομένους.

Έναν χρόνο μετά την τελευταία συμφωνία για το χρονοδιάγραμμα πληρωμών των καθυστερούμενων μισθών, την αλλαγή της διεύθυνσης και την αλλαγή σε σήματα-μορφή των τριών Μέσων (εφημερίδα, ραδιόφωνο, ιστοσελίδα), επίκειται η έγκριση του νέου προϋπολογισμού με περικοπές προσωπικού.

Η περίφημη ενοποίηση των τριών Μέσων δεν προχώρησε με κάποιο σχέδιο και τη σύμφωνη γνώμη των δημοσιογράφων, αντιθέτως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή τους καταργήθηκε η ιστοσελίδα του ραδιοφώνου, ενώ έγιναν μετακινήσεις προσωπικού και αλλαγές ρεπορτάζ.

Οι εργαζόμενοι της «Αυγής» πραγματοποίησαν γενική συνέλευση την περασμένη εβδομάδα. Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι για τις τελευταίες βλαπτικές μεταβολές και τις ατομικές αξιολογήσεις στην εφημερίδα και ζητούν ενημέρωση από τη διοίκηση για τον νέο προϋπολογισμό, στοιχεία για τις προσλήψεις που έγιναν αλλά και το δημοσιογραφικό σχέδιο του συγκροτήματος.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.