Αντιδράσεις από χρήστες του Χ (πρώην Twitter) έχει προκαλέσει ένα βίντεο με την Αν Χάθαγουεϊ, στο οποίο η ηθοποιός καταγράφεται να αλληλεπιδρά με θαυμαστές της που της ζητούν ένα αυτόγραφο και να φωτογραφηθούν μαζί της.

Όπως αναφέρει η Page Six, το εν λόγω βίντεο που τα τελευταία 24ωρα έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, είχε αναρτηθεί αρχικά στο Χ το 2022, και σε αυτό καταγράφεται η διάσημη ηθοποιός ενώ περπατάει προς το αυτοκίνητό της, μετά από μία επίδειξη μόδας που είχε παρακολουθήσει στην Ιταλία.

Στο σημείο, έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί θαυμαστές της, οι οποίοι της ζητούν ένα αυτόγραφο και να φωτογραφηθούν μαζί της, με την αντίδρασή της να διχάζει τους fans της.

Αν Χάθαγουεϊ: Η αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές της που προκάλεσε αντιδράσεις

Συγκεκριμένα, η Αν Χάθαγουεϊ ακούγεται να ζητά στα ιταλικά από τους fans της που φωνάζουν να ηρεμήσουν, ενώ στη συνέχεια εξηγεί στα αγγλικά ότι «δεν μπορώ να φωτογραφηθώ με όλους σας. Αλλά θα σταθώ εδώ και θα ποζάρω χαιρετώντας σας, αν θέλετε να τραβήξετε κάποια φωτογραφία. Δεν μπορώ να υπογράψω αυτόγραφα, είστε πάρα πολλοί».

«Με συγχωρείτε», είπε στη συνέχεια η ηθοποιός και πάλι στα ιταλικά, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «θέλω να έχετε κάτι από εμένα, οπότε αν θέλετε μπορώ να ποζάρω χαιρετώντας σας. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και που με περιμένατε».

Η Αν Χάθαγουεϊ, αμέσως μετά, απευθύνεται σε fan της που έχει καταφέρει να πλησιάσει αρκετά κοντά της, και της ζητά να φωτογραφηθούν παρέα, με την ηθοποιό να απαντά ότι «Δεν μπορώ να φωτογραφηθώ μαζί σου, γιατί μετά θα πρέπει να φωτογραφηθώ με όλους, και είστε πάρα πολλοί, αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Σας ευχαριστώ», λέει τέλος η Αν Χάθαγουεϊ στους fans της που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, μιλώντας λίγο ακόμη στα ιταλικά, με εκείνους να την αποθεώνουν.

Αν Χάθαγουεϊ: Διχασμένοι οι fans της ηθοποιού για τη συμπεριφορά της

Η στάση της Χολιγουντιανής σταρ απέναντι στους θαυμαστές της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, με κάποιους να την υποστηρίζουν, και άλλους να τη χαρακτηρίζουν «αγενή» και «ψεύτικα ευγενική».

«Φαίνεται ευγενική. Θα μπορούσε απλά να φύγει και να τους σνομπάρει», έγραψε ένας χρήστης του Χ, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε ότι «Ήταν πολύ ευγενική. Οι διασημότητες δεν είναι υποχρεωμένες να ασχολούνται με τους θαυμαστές τους».

«Της πήρε τόση ώρα να είναι συγκαταβατική, που θα μπορούσε πιθανότατα να έχει υπογράψει κάποια αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί. Ήταν περιττό αυτό που έκανε», σημείωσε κάποιος άλλος. «Ήταν αγενής και ψεύτικα ευγενική ταυτόχρονα», αντέδρασε ακόμη ένας, με άλλον να γράφει «Ήταν απλά ο εαυτός της, μια αντιπαθητική νάρκισσος».

Διαβάστε ακόμη: