Δεν πάει πολύς καιρός που επώνυμος επιχειρηματίας και δημοφιλής θεσμικός παράγοντας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή!

Και πριν ακόμη συμπληρωθούν τα …σαράντα, πριν από το μνημόσυνο δηλαδή, ξεκίνησαν την αμφισβήτηση των μετοχικών ποσοστών που κατείχε ο εκλιπών σε κοινές επιχειρήσεις!!!

Τα συνεταιράκια από τη βόρεια Ελλάδα, ποδοσφαιρικοί και κομματικοί παράγοντες αλλά και τροφοδότες των ξενοδοχειακών και όχι μόνο επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη, διαλαλούν ότι η κατοχή του 50% των μετοχών των κοινών επιχειρήσεων που είχαν με τον εκλιπόντα, ήταν εικονική!

Σε απλά λόγια, βρήκαν την ευκαιρία να αμφισβητήσουν ένα σοβαρό και μεγάλης αξίας περιουσιακό στοιχείο του αποθανόντος εξαίρετου πολιτικού και επιχειρηματικού θεσμικού παράγοντα, το οποίο φέρονται να θέλουν να υφαρπάξουν από τους κληρονόμους, την σύζυγο δηλαδή και τα τέκνα!

Η υπόθεση είναι σοβαρή, η χήρα δεν πρόκειται να κάνει πίσω ούτε να συμβιβαστεί, ενώ οι πληροφορίες λένε μετά από παρέμβαση νομικών εκπροσώπων της οικογένειας (των κληρονόμων δηλαδή) έχει ήδη υπάρξει εμπλοκή των αρμόδιων αρχών, που ερευνούν σε επίπεδο φορολογικό και νομιμότητας στην κίνηση κεφαλαίων τις καταγγελίες περί εικονικότητας μετοχών με ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται…