search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Ο 43χρονος σκότωσε την 36χρονη μητέρα των δύο παιδιών του μέσα στο αυτοκίνητό της

Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του σκότωσε 43χρονος άνδρας στην Αμφιλοχία και κατόπιν αυτοκτόνησε με το ίδιο κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος. Δύο μέρες νωρίτερα, την Πέμπτη, το θύμα είχε υποβάλει μήνυση στον 43χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε καταφύγιο.
Επίσης στις 12 του περασμένου Μαϊου, ο δραστης και αυτόχειρας είχε συλληφθεί κατόπιν μηνυσεως της εν διαστασει συζύγου για ενδοοικογενειακη βία, εξυβριση, απειλή και σωματικές βλάβες. Τότε, είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο όπου είχε αθωωθεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 43χρονος πήγε τα ξημερώματα στο σπίτι της γυναίκας κρατώντας την καραμπίνα. Η 13χρονη κόρη του που τον αντιλήφθηκε έβαλε τις φωνές. Ο ένοικος του επάνω ορόφου του σπιτιού άκουσε τις φωνές, κατέβηκε και βλέποντάς τον με την καραμπίνα στα χέρια, κατάλαβε ότι θα επακολουθούσε κακό και προσπάθησε να τον σταματήσει. Η γυναίκα εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι με το αυτοκίνητό της. Μανιασμένος και αποφασισμένος ο 43χρονος, πήδηξε από το μπαλκόνι στο καπό του αυτοκινήτου, πυροβόλησε αρχικά τη γυναίκα από το παρμπρίζ και την πυροβόλησε ξανά από το παράθυρο, κόβοντας το νήμα της ζωής της. Αμέσως μετά πήγε πίσω από το αυτοκίνητο και αυτοκτόνησε.

Διαβάστε ακόμη