Τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 συνεχίζονται με δυνατές αναμετρήσεις. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται και γίνεται μεγάλη μάχη σε όλους τους ομίλους για την πρώτη και τη δεύτερη θέση που οδηγούν στα τελικά της Γερμανίας.

Η Εθνική Ομάδα, μετά την ήττα με 3-0 από την Ολλανδία, δίνει το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι της στον 2ο όμιλο. Την Κυριακή (21:45) ,στην OPAP Arena, υποδέχεται το Γιβραλτάρ, το οποίο έχει κερδίσει εκτός έδρας με 0-3.

To Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με το Γιβραλτάρ την «Επιστροφή Στοιχήματος»*.

Πάμε Στοίχημα με το καλύτερο cash out που δόθηκε ποτέ

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές με τις καλύτερες αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro 2024.

Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή  θέλεις.

«20 & Κάρφωσες»* στους ημιτελικούς και τελικούς του Μουντομπάσκετ

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ γίνονται σήμερα οι 2 ημιτελικοί, Σερβία-Καναδάς και ΗΠΑ-Γερμανία.

Οι ομάδες που θα προκριθούν θα αγωνιστούν την Κυριακή στον μεγάλο τελικό για το χρυσό μετάλλιο. Οι ηττημένες θα παίξουν την ίδια μέρα στον μικρό τελικό διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους ημιτελικούς και τους τελικούς του Μουντομπάσκετ καθώς και το «20 & Κάρφωσες»*.

Με το FREEWIN** διεκδικείς έως και 100.000 ευρώ κάθε μέρα!

Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN** και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει. Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τώρα αν παίξεις το FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνεις συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσεις φανταστικά δώρα!

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

**Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Διαβάστε ακόμη: