Στροφή από τον ΑΝΤ1. Ενόψει της νέας σεζόν διατηρεί μόνο δύο σειρές μυθοπλασίας και αναμένεται να ρίξει το βάρος του σε reality και ψυχαγωγικά προγράμματα.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς “Άγριες Μέλισσες” και ο δεύτερος του “Ήλιου”  θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να προσελκύουν τους τηλεθεατές, χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλεψη για άλλο ελληνικό πρόγραμμα.

Ο σταθμός θα θυμίζει περισσότερο την εποχή του Alpha, όταν επιχείρησε να κερδίσει μερίδιο στην τηλεθέαση, υπό την καθοδήγηση των στελεχών του RTL, που είχαν αποκτήσει τον έλεγχο του καναλιού.

Με τα δεδομένα αυτά ανοίγει ο δρόμος για το Mega να ανακτήσει τη θέση στους πίνακες τηλεθεάσης, ,έχοντας αποφασίσει να επενδύσει στις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, έχοντας τη νεότερη γενιά στελεχών του Alpha, στο τιμόνι αυτή τη φορά. Σφήνα στο παιχνίδι του ελληνικού προγράμματος έχει μπει και η ΕΡΤ με φιλοδοξίες, αναπτύσσοντας παράλληλα και την υπηρεσία ERTFLIX.

Δεν έχει όμως υποστήριξη από τον ενημερωτικό τομέα,με αποτέλεσμα τα ποσοστά της ΕΡΤ1 να μην αυξάνονται στο σημείο που θα προτιμούσε η διοίκηση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.