Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 παραχώρησε δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Αχιλλέα Μπέο και τις πρόσφατες δηλώσεις του που προκάλεσαν «θύελλα» αντιδράσεων και αφορούσαν στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως απεχθάνεται την προσωπικότητα του Αχιλλέα Μπέου ενώ πρόσθεσε πως αν προκύψει ότι έχουν διαπραχθεί αδικήματα για συγκεκριμένη ποινική δίωξη, ο δήμαρχος Βόλου κινδυνεύει να χάσει το αξίωμά του.

Αλέξης Κούγιας: «Απεχθάνομαι την προσωπικότητα Μπέου, ακραία»

«Απεχθάνομαι την προσωπικότητα Μπέου, ακραία. Βρίσκομαι σε δικαστήρια μαζί του πάρα πολλά χρόνια και γι’ αυτά που κάνει στο ποδόσφαιρο και γενικότερα είμαι έκπληκτος πώς ένα υψηλού επιπέδου εκλογικό σώμα όπως είναι του Βόλου τον εκλέγει για τρίτη φορά δήμαρχο. Υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που τον αποθέωσαν που σημαίνει ότι έχουν τις ίδιες απόψεις», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Σχετικά με το αν ο Αχιλλέας Μπέος κινδυνεύει να χάσει το αξίωμα του δημάρχου εξαιτίας των όσων δήλωσε, ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε: «Αν διερευνηθεί και προκύψει ότι έχουν διαπραχθεί αδικήματα για συγκεκριμένη ποινική δίωξη, θα ξεκινήσει η διαδικασία. Θα πρέπει να καταδικαστεί αμετάκλητα και στους τρεις βαθμούς. Αν τελικά κριθεί αμετάκλητα ότι διέπραξε τα αδικήματα αυτά, ναι κινδυνεύει να χάσει το αξίωμά του».

Αχιλλέας Μπέος: «Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες»

«Αυτά που είπα αφορούσαν προσωπικά τον Κασσελάκη», είπε ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξή του Τύπου, αναφερόμενος στις δηλώσεις περί «π…δων». «Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου», ισχυρίστηκε, ωστόσο στη συνέχεια εξαπέλυσε νέα επίθεση.

«Είμαι ανοιχτός χαρακτήρας και έχω και πολλούς φίλους και γουστάρω κι όλας. Μου αρέσει. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος και εκφράζομαι ελεύθερα», δήλωσε και εν συνεχεία υποστηρίζοντας πως «δέχεται αυτή τη μερίδα των ανθρώπων» επιτέθηκε στους δημοσιογράφους καλώντας τους να σταματήσουν «αυτό το παραμύθι γιατί κουράσανε».

«Δεν μπορείτε οι λίγοι να επιβληθείτε στους πολλούς. Αρκετά. Γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα αγόρια. Δεν θα μας περάσετε την άποψή σας», ανέφερε σε έντονο ύφος ο δήμαρχος του Βόλου.

«Το σωστό θα ήταν να πω πως ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου. Εντάξει το είπα με άλλο τρόπο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστικό, ομοφοβικό ή οτιδήποτε. Και άμα θέλετε να κάνουμε δημοσκόπηση πανελλαδική, να δούμε πόσοι είναι υπέρ της άποψής μου», πρόσθεσε.

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με το χαστούκι σε πλημμυροπαθή, λέγοντας πως μπορεί να του κόστισε προσωπικά κάποιες μονάδες στις εκλογές και δέχεται, όπως είπε, πως «μπορεί να μην άρεσε σε ορισμένους ανθρώπους, πιο συντηρητικούς ή άλλων απόψεων».

«Προβάλλατε αυτό, αλλά δεν προβάλλατε ότι με αυτό άνοιξε ο δρόμος και εξυπηρετηθήκανε χιλιάδες άνθρωποι». «Ακραίοι αυτοί που έκλειναν το δρόμο, ακραίος και εγώ που έδωσα χαστούκι, αλλά κρίθηκε απαραίτητο και άνοιξε ο δρόμος», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη: