Η Ίντερ «καλπάζει» προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου αφού μετά τη χθεσινή νίκη της επί της Πάρμα με 2-1 βρίσκεται στο +6 από τη δεύτερη Μίλαν. Πρόσωπο του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Αλέξις Σάντσες που πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του μέσα σε 8 λεπτά! Ο Χιλιανός επιθετικός είναι σε φουλ φόρμα και ο Αντόνιο Κόντε του εμπιστεύεται θέση στην βασική ενδεκάδα.

Ο Σάντσες σε δηλώσεις του μετά το ματς είπε: «Υπάρχει μια θετική ατμόσφαιρα στον σύλλογο. Από την στιγμή που χάσαμε τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, έχουμε πεισμώσει και έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ. Θέλουμε να γίνουμε μια ομάδα με χαρακτήρα νικητή. Η Πάρμα μας έβαλε δύσκολα, αλλά εμείς θέλουμε το Σκουντέτο και νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο».

Ο Χιλιανός μίλησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Κόντε: «Είμαι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία, ο προπονητής με εμπιστεύεται και χαίρομαι για αυτό. Εγώ δίνω το 100% σε κάθε ματς που αγωνίζομαι. Νιώθω σαν ένα λιοντάρι στο κλουβί. Όσο παίζω, τόσο καλύτερα αισθάνομαι. Αυτό πιστεύω από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αγαπώ αυτό το άθλημα, αγαπάω το ποδόσφαιρο, όσο το περισσότερο παίζω, τόσο καλύτερο είναι για μένα. Αισθάνομαι υπέροχα. Όλοι έχουμε κάνει θυσίες για αυτό, βλέπουμε πολλά βίντεο, προπονούμαστε, δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο».

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.