Ο Άλεκ Μπάλντουιν δέχθηκε παρενόχληση από μια γυναίκα που τον εντόπισε μέσα σε ένα καφέ την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο.

Η γυναίκα απαιτούσε από τον ίδιο να πει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη», καθώς σε βίντεο που αναρτήθηκε τη Δευτέρα στα social media φαίνεται ο ηθοποιός να της σπάει το κινητό τηλέφωνο.

Άλεκ Μπάλντουιν: Στην αρχή ήταν ψύχραιμος ο ηθοποιός και αδιαφορούσε

Όλα φαίνεται να συνέβησαν σε καφετέρια, στην οποία βρισκόταν ο Μπάλντουιν και περίμενε στο ταμείο να πληρώσει.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, η επίμονη γυναίκα ζητά «Άλεκ μπορείς σε παρακαλώ να πεις “ελευθερώστε την Παλαιστίνη;”» με τον ηθοποιό να αδιαφορεί και να συνεχίζει να μιλά στο τηλέφωνο.

Ο ηθοποιός αρχικά κράτησε την ψυχραιμία του μη δίνοντας σημασία στα λόγια της γυναίκας που συνέχεια αναφερόταν στο περιστατικό του θανάσιμου πυροβολισμού της Χαλίνα Χάτσινς στο πλατό της ταινίας Rust.

Η κοπέλα συνέχισε να ενοχλεί τον Μπάλντουιν, ο οποίος της ζητούσε να φύγει και εκείνη του ζητούσε να πει στην κάμερα έστω μια φορά τη φράση «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη» και πως αν το έκανε θα τον άφησε ήσυχο.

Η γυναίκα, όπως ακούγεται στο βίντεο, συνεχίζει να ζητά από τον 66χρονο ηθοποιό να πει αυτό που του ζητούσε με τον Μπάλντουιν να πηγαίνει στην είσοδο της καφετέριας και να της δείχνει να αποχωρήσει.

Ο ηθοποιός τότε εκνευρίστηκε και της άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια.

«Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, Άλεκ, μόνο μια φορά και μετά σε αφήνω. Θα σε αφήσω, το ορκίζομαι. Απλά πες “ελευθερώστε την Παλαιστίνη”. Γ… το Ισραήλ, γ… τον σιωνισμό» επέμεινε η γυναίκα με τον Μπάλντουιν να συνεχίζει να της δείχνει την έξοδο και στο τέλος του βίντεο να της χτυπά το κινητό τηλέφωνο.

Η γυναίκα φαίνεται πως έχει τη δική της εκπομπή podcast.

Διαβάστε ακόμη: