Ακυρώθηκε η συναυλία του Χάρι Στάιλς στην Κοπεγχάγη, μετά τους πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο Field’s, που «κόστισαν» τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Ο τραγουδιστής, αρχικά, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «η ομάδα μου και εγώ, προσευχόμαστε για όλους όσοι έζησαν τους πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης. Αισθάνομαι σοκαρισμένος. Με αγάπη, Χάρι».

Στη συνέχεια, ο Χάρι Στάιλς γνωστοποίησε την αναβολή της συναυλίας στην πρωτεύουσα πόλη της Δανίας, μέσω νέας ανάρτησης.

«Έχει ραγίσει η καρδιά μου, μαζί με εκείνες των ανθρώπων της Κοπεγχάγης. Λατρεύω αυτήν την πόλη. Οι άνθρωποι είναι τόσο ζεστοί και γεμάτοι αγάπη. Είμαι συντετριμμένος για τα θύματα, τις οικογένειές τους και όλους όσοι πονούν.

Λυπάμαι που δε θα μπορέσουμε να είμαστε μαζί. Σας παρακαλώ, να προσέχετε ο ένας τον άλλον», επεσήμανε.

Η δημοσίευση του Χάρι Στάιλς:

Δανία: Τρία θύματα από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί άλλοι τραυματίσθηκαν, έπειτα από την επίθεση στο εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης στην Δανία, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον ύποπτο, 22άχρονο Δανό.

Ο νεαρός συνελήφθη δίχως να προβάλλει αντίσταση, μερικά λεπτά αφότου έφθασε η αστυνομία, στο εμπορικό πολυκατάστημα Field’s.

«Μετράμε τρεις νεκρούς και αρκετούς τραυματίες, τρεις εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση», ενημέρωσε ο Σέραν Τόμασεν, αξιωματικός της αστυνομίας της Κοπεγχάγης, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου.

Οι αρχές είναι πεπεισμένες πως ο 22άχρονος Δανός, τον οποίο έχουν θέσει υπό κράτηση, ήταν ο δράστης της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με τον αξιωματικό.