H Kaizen Gaming, μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες Gametech στον κόσμο, αναδείχθηκε 7η ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις που διακρίθηκαν φέτος για την καινοτομία​, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού​, την εταιρική κοινωνική ευθύνη​, την ​οικονομική επίδοση​ και την εξωστρέφεια.

Η λίστα των πιο αξιοθαύμαστων εταιρειών στην Ελλάδα καταρτίζεται για 9η συνεχόμενη χρονιά από το Fortune Greece σε συνεργασία με την KPMG, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.200 στελεχών της αγοράς από 440 οργανισμούς με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Στην τελική λίστα, η οποία προκύπτει από την ψηφοφορία των ίδιων των στελεχών, η Kaizen Gaming εμφανίζεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά, κερδίζοντας μάλιστα 13 θέσεις από το προηγούμενο έτος.

Στη διάκριση αυτή αποτυπώνεται η εξέλιξη της Kaizen Gaming, η οποία αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα ανάπτυξης για την ελληνική και τη διεθνή αγορά. Μέσα σε 10 χρόνια από τη δημιουργία της, ανέπτυξε τη δραστηριότητά της σε 13 χώρες σε 4 ηπείρους (Ευρώπη, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική), ενώ βρίσκεται σταθερά στις πλέον δυναμικές Gametech εταιρείες παγκοσμίως, έχοντας αναδειχθεί κορυφαία εταιρεία του κλάδου διεθνώς στα EGR Operator Awards, τα “Όσκαρ” του κλάδου.

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες, έχοντας λάβει την αναγνώριση Great Place to Work σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τσεχία και έχει συνδέσει αρμονικά την ανάπτυξή της με τη στήριξη του αθλητισμού και τη διεύρυνση του κοινωνικού της αποτυπώματος.

Διαβάστε περισσότερα