Αίσιο τέλος είχε αναζήτηση του εξαφανισμένου ράπερ Lamanif που είχε αναρτήσει την περασμένη στα social media ότι θα αυτοκτονήσει. να βάλει τέλος στη ζωή του. Τα ίχνη του ράπερ Lamanif εξαφανίστηκαν απο το βράδυ της Δευτέρας 8 Φλεβάρη από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε την πρόθεσή να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα που τον απειλούσε. Ο νεαρός καλλιτέχνης ηλικίας 24 ετών βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης καθώς φιλικό πρόσωπο του Λάμπρου Μανιφάβα επιβεβαίωσε την πληροφορία στην χθεσινή εκπομπή «Φως στο τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη.

Η πηγή μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη όταν έφτασε στον χώρο και αντίκρισε τον νεαρό ράπερ. Συντελεστές της εκπομπής ενημέρωσαν τους συγγενείς του ράπερ και σήμερα θα φτάσει από τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του. Λεπτομέρειες για το πώς κατέληξε ο ράπερ στο νοσοκομείο και τι ακριβώς μεσολάβησε, θα γίνουν σήμερα γνωστές.

Καθ΄ όλη της διάρκεια της εκπομπής υπήρξαν αρκετές πληροφορίες από τηλεθεατές, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί ο Λάμπρος.

«Όλοι έχουμε ανοιχτή την αγκαλιά μας και τον περιμένουμε να επιστρέψει. Είναι ένα εξαιρετικό και ευαίσθητο παιδί και ανησυχούμε πολύ για την τύχη του», ανέφερε η θεία του ράπερ.

«Μετά τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο ήταν σοκαρισμένος. Δεν ήξερε τι να κάνει και που να πάει. Πίστεψα ότι θα μπορέσω να τον καθησυχάσω και του είπα να έρθει σπίτι μου. Στην απελπισία του πάνω σηκώθηκε κι έφυγε. Το βίντεο που λέει ότι θα αυτοκτονήσει πρέπει να το τράβηξε όσο εγώ ήμουν στο μπάνιο. Δεν περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Αν το φανταζόμουν αυτό, δε θα τον άφηνα», ανέφερε φίλος του ράπερ στο σπίτι οποίου γυρίστηκε το βίντεο πριν εξαφανιστούν τα ίχνη του.