Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε σε ηλικία μόλις 11 ετών στον ρόλο του «Χάρι Πότερ» στην ομώνυμη σειρά ταινιών, μεγάλωσε.

Από την πρώτη ταινία το 2001 έχουν περάσει 22 χρόνια, ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει πολλές φορές στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 0 34χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν της σειράς «Miracle Workers» και ήταν αγνώριστος.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, στη σκηνή που είχε, έσκισε το πουκάμισό του με τα χέρια του, στη συνέχεια έβγαλε το παντελόνι του και ξέσπασε σε κραυγές.

Αυτό όμως που άφησε άπαντες άναυδους ήταν η σωματική του μεταμόρφωση. Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του, οι γυμνασμένες γάμπες και οι μηροί του έγιναν viral.

Οι χρήστες στα social media έσπευσαν να σχολιάσουν τη σωματική του διάπλαση ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που έκαναν χιούμορ, λέγοντας πως «έχει το ίδιο κεφάλι αλλά στο σώμα ενός ενήλικα».

«Ο Ράντκλιφ φαίνεται φουσκωτός», «Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο του Γκίνεζ», «Αυτό συμβαίνει όταν ανταλλάσσεις το Quidditch με τα βάρη», «Είναι ο πιο χαριτωμένος άνθρωπος», «Πρέπει οπωσδήποτε να υποδυθεί τον Wolverine», «Ώρα να επανεκτιμήσουμε τη ρουτίνα του γυμναστηρίου μας», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter.

Δείτε τη σκηνή που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Διαβάστε ακόμη: