Η REDS (πρώην Καμπάς) ήδη πέρασε την πόρτα της εξόδου, μέσα στους επόμενους μήνες ετοιμάζονται οι Epsilon Net και Entersoft, ενώ είχαν προηγηθεί η ΕΛΓΕΚΑ, η Πλαίσιο Computers, ο Μπουτάρης, ο Βαράγκης και αυτές είναι οι πιο πρόσφατες…

Την ίδια στιγμή, εκτός από την εισαγωγή κάποιων εταιρειών επενδύσεων σε ακίνητα (ΑΕΕΑΠ) που υποχρεωτικά μπαίνουν στο Χ.Α. (και το καθυστέρησαν όσο μπορούσαν), τον ΔΑΑ και μια ακόμη που μπήκαν γιατί έπρεπε να το κάνουν, τώρα πάνε πίσω (το πόσο, μένει να φανεί) και οι θεωρητικά σίγουρες.

Το ΙΡΟ της Lamda Malls, της εταιρείας στην οποία έχουν περάσει τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development αναβάλλεται για το μέλλον όπως ανέφερε η διοίκηση του ομίλου, ενώ παράταση για τον Σεπτέμβριο έχει πάρει και το εγχείρημα εισαγωγής της Korinthian Foods που δραστηριοποιείται στον κλάδο της βιομηχανικής εστίασης.

Επίσης έχει ειπωθεί πως το ξανασκέφτεται η ενεργειακή R Energy 1. Από κει και πέρα κάποιες μετατάξεις ήδη εισηγμένων εταιρειών της πληροφορικής υπάρχουν, ένα ενδιαφέρον για uplisting από την Κύπρο και έτερον ουδέν.

Και βέβαια η ελληνική αγορά ετοιμάζεται για το dual listing της Mytilineos ενώ και οι πρόσφατες εξελίξεις με την TΕΡΝΑ Ενεργειακή οδηγούν σε διαζύγιο με το ΧΑ.

Διαβάστε ακόμη