Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες Δευτέρα καθώς αγνοείται ένα μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος. Το τελευταίο στίγμα του προέρχεται από το κινητό του 62χρονου πιλότου και εντοπίζεται στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας. Ο 62χρονος πιλότος από τη Δράμα είχε έρθει στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχει στον 38ο Μαραθώνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και την Πολεμική Αεροπορία, το αεροσκάφος απογειώθηκε τη Δευτέρα από αεροδρόμιο της Θήβας και στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας ήταν η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με έναν φίλο του. Οι Αρχές, με βάση το τελευταίο στίγμα του κινητού του 62χρονου, ερευνούν την περιοχή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί ίχνος του.

αεροπλανο αγνοειται

Η σύζυγος του πιλότου μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως «η οικογένειά μας δεν ανησύχησε. Τα μέλη της αερολέσχης ήξεραν από χθες ότι αγνοείται ο άνδρας μου αλλά δεν επικοινώνησαν μαζί μας. Μας είχε πει ότι εάν χθες δεν είχε καλές καιρικές συνθήκες θα έφευγε σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«‼️ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ‼️ ο πατέρας μου Σταύρος Τσιγάλογλου , από εχθές το μεσημέρι. Πετούσε με το αεροπλάνο του από την περιοχή της Θήβας με κατεύθυνση προς Δράμα. Αν κάποιος είδε και γνωρίζει το παραμικρό να έρθει παρακαλώ σε επαφή μαζί μας», τονίζει με ανάρτησή της στα social media η κόρη του πιλότου.