Στη σύλληψη γνωστού τράπερ προχώρησαν οι αστυνομικοί στον Άγιο Δημήτριο, μετά την υπαίθρια συναυλία εν μέσω πανδημίας, που διοργάνωσαν νεαροί θαυμαστές του, μπροστά από το Mall.

Ο τράπερ Daddy Tsoulfa όταν είδε τους αστυνομικούς, προσπάθησε να διαφύγει με σκούτερ, που οδηγούσε κάποιος άλλος., όπως δείχνει βίντεο που δημοσιεύτηκε από θαυμαστές του.

Οι αστυνομικοί, τον σταμάτησαν, μπροστά από ένα βενζινάδικο. Στη συνέχεια τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κρατητήριο.

https://youtu.be/8MmqkNqj5xI

Η υπαίθρια κορωνοσυναυλία

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε χθες το βράδυ ο γνωστός τράπερ Daddy Tsoulfa μετά από υπαίθρια κορωνοσυναυλία στον Άγιο Δημήτριο.

Το κάλεσμα για το live είχε κάνει ο νεαρός καλλιτέχνης μέσα από τα social media με εκατοντάδες fans να γεμίζουν την πλατεία μπροστά από το Mall του Αγίου Δημητρίου για να ακούσουν τα τραγούδια του. Μάλιστα, ο trapper ενημέρωνε πως το live θα βιντεοσκοπηθεί, ώστε τα πλάνα να παίξουν στο επόμενο βίντεο κλιπ του.

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα με τη συμμετοχή του Daddy Tsoulfa, καθώς και άλλων γνωστών τράπερς, το παρών έδωσαν πάνω από 50 άτομα.

Σύλληψη Daddy Tsoulfa

Κάποιοι γονείς παιδιών που παρακολουθούσαν τη συναυλία κατήγγειλαν στην αστυνομία τη παράνομη συναυλία με αποτέλεσμα περιπολικά της Άμεσης Δράσης να φτάσουν στο σημείο και να τη διακόψουν.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τράπερ Daddy Tsoulfa εν μέσω αποδοκιμασιών από δεκάδες οπαδούς του που ζητούσαν να αφεθεί ελεύθερος. Αρκετοί, μάλιστα, ανέβασαν και βίντεο από την προσαγωγή του δημοφιλούς καλλιτέχνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.