Ο «ουρανοκατέβατος» σταυρός του Λυκαβηττού ανασταίνει μέχρι και… νεκρούς, σύμφωνα με τον ιερέα, Δημήτριο Λουπασάκη, ο οποίος υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του βίντεο που αποδεικνύει του λόγου του το ασφαλές. Μάλιστα, έχει συμβεί από τον σταυρό της θείας του, νεκρανάσταση…

«Ήθελα μία μέρα και έχω μία επιθυμία, αλλά περιμένω όλα τα στοιχεία τα ανθρώπινα, γιατί τα ουράνια τα έχω, να ανακοινώσουμε έναν μήνα πριν και να πω τι εστί Τίμιος Σταυρός, από που προήλθε και να πω όλη του την ιστορία.

Σας πληροφορώ ότι όταν ανακοινωθεί για να μιλήσω για τον Τίμιο Σταυρό, ο κόσμος θα φθάνει μέχρι την Ομόνοια», είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο του 2020 ο ιερέας στους πιστούς που συρρέουν στο ναό του Λυκαβηττού, ανακοινώνοντας πως «θα έλθει η ώρα που θα μιλήσω αποδεδειγμένα, όχι μόνον για το δικό μου βίωμα, αλλά θα βγάλω κάποια στοιχεία και θαύματα για τα οποία, ας έρθουν και οι πιο δύσπιστοι να αναλύσουν και να εξηγήσουν. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο».

Με σκοπό να στηρίξει του λόγου του το ασφαλές, ο ιερέας συνέχισε στον λόγο του, ισχυριζόμενος πως «υπάρχει και βίντεο, υπάρχει γραμμένο σε DVD, ανάσταση νεκρού, πιστοποιημένο από ιατρούς. Υπάρχουν όλα, τα πάντα. Οτιδήποτε συμβαίνει, είναι καταγεγραμμένο».

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, είχε σταθεί στην «απάτη» που εκτυλίσσεται στον ιερό ναό στον Λυκαβηττό.

«Υπάρχει μία μεγάλη πληγή, που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα», είχε αναφέρει ο Μητροπολίτης.

«Έχουν γίνει τρεις ανακρίσεις για την περίπτωση αυτή, είναι όλες καταπέλτης αλλά μπήκαν στο συρτάρι γιατί επεμβαίνουν και πολιτικά πρόσωπα. Δε μπορώ να κρύψω την αλήθεια. Υπάρχει ποινική διάσταση. Γιατί η Πολιτεία επεμβαίνει σε θέματα, καθαρά εκκλησιαστικά; Πρόκειται για απάτη ολκής. Από την στιγμή που υπάρχει διαφήμιση,  υπάρχει αγυρτείαδεν υπάρχει αγιότητα», ολοκλήρωσε ο Μητροπολίτης Αργολίδoς, ο οποίος τοποθετήθηκε μετά την έκδοση της εγκυκλίου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που ανεγνώσθη σε όλους τους ναούς και «αφύπνιζε» τους πιστούς για  ψευδοπροφήτες που κυκλοφορούν εντός της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Μητροπολίτης Αργολίδος: «Υπάρχει μία μεγάλη πληγή μέσα στην Εκκλησία που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού»