Τον τρόμο βίωσε μια 25χρονη κοπέλα που είχε πάει για μπάνιο στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου όταν έξι αλλοδαποί της επιτέθηκαν ενώ την βιντεοσκοπούσαν.

Επιχείρησαν να βιάσουν 25χρονη στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου ενώ μετέδιδαν live

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» οι έξι άνδρες ήταν Πακιστανικής καταγωγής.

Οι έξι Πακιστανοί επιχείρησαν να βιάσουν την 25χρονη, περικυκλώνοντάς την και τραβώντας μάλιστα με κινητό το σκηνικό της φρίκης ενώ παράλληλα αναμεταδίδαν σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα.

Ένας από αυτούς κατάφερε να της σκίσει την μπλούζα, με την βιντεοσκόπηση να συνεχίζεται, κι όταν η κοπέλα άρχισε να φωνάζει για βοήθεια οι θύτες απομακρύνθηκαν.

Αγία Μαρίνα Κορωπίου: Βιντεοσκοπούσαν 25χρονη που είχε πάει για μπάνιο και της έσκισαν τα ρούχα

Ένας από τους θύτες έβγαλε το κινητό του και ξεκίνησε το live streaming, ενώ οι υπόλοιποι «έπεσαν» πάνω της και άρχισαν να της σκίζουν τα ρούχα.

To σοκαριστικό σκηνικό πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 6 Ιουνίου.

Περίπου στις 18:00 η ώρα, η κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο πάρκινγκ του καταστήματος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά και τότε η ομάδα των έξι, την πλησίασε και την περικύκλωσε.

Ένας από τους θύτες έβγαλε το κινητό του και ξεκίνησε το live streaming, ενώ οι υπόλοιποι «έπεσαν» πάνω της και άρχισαν να της σκίζουν τα ρούχα.

Η 25χρονη, που μόλις είχε αποχωρήσει από παραλία στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, προσπάθησε να ξεφύγει κι έβαλε δυνατά τις φωνές. Τότε οι έξι Πακιστανοί τρόμαξαν, μίλησαν μεταξύ τους στην γλώσσα τους και αποχώρησαν.

Σχεδόν μία ώρα μετά η κοπέλα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και λίγο αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου. Πρόκειται για δύο εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων

Η γυναίκα τους αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της ενώ αυτήν την στιγμή αναζητούνται οι υπόλοι τέσσερις.