Αθλητής από την Ιρλανδία που κέρδισε χρυσό μετάλλιο, είχε εμφανιστεί σε ένα εμβληματικό επεισόδιο του Game Of Thrones.

Μία απίστευτη επιτυχία σημείωσε το βράδυ της Τρίτης 30/7 στο Παρίσι ο Ιρλανδός κολυμβητής Ντάνιελ Γουίφεν.

Ο 23χρονος αθλητής κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 800 μέτρα ελεύθερο, κι έγινε έτσι ο πρώτος χρυσός Ολυμπιονίκης της Βόρειας Ιρλανδίας εδώ και 36 ολόκληρα χρόνια.

Εκείνο που δεν ξέρει πολύς κόσμος για τον Γουίφεν, είναι ότι πριν αρκετά χρόνια μαζί με τον δίδυμο αδερφό του είχε εμφανιστεί στην άκρως επιτυχημένη σειρά του ΗΒΟ «Game Of Thrones» που άφησε ιστορία.

Με το κολύμπι ασχολείται τόσο ο δίδυμος αδερφός του, Νέιθαν, όσο και ο μεγαλύτερος αδερφός τους Μπεν. Ο Νέιθαν Γουίφεν έχει ως δυνατό αγώνισμα το ύπτιο.

Ο Γουίφεν έχει εμφανιστεί στο παρελθόν ως κομπάρσος σε τηλεοπτικές σειρές, με σημαντικότερο πέρασμα αυτό από το «Game Of Thrones».

Game Of Thrones: Σε ποιο επεισόδιο είχε παίξει

Με το μεγαλύτερο μέρος της σειράς να γυρίζεται στο Μπέλφαστ, οι αδερφοί Γουίφεν «τρύπωσαν» στον περίφημο «Κόκκινο Γάμο», στο επεισόδιο «The rains of Castamere».

«Θυμάμαι που κάθισα εκεί για λίγο. Αλλά μου άρεσε κάθε λεπτό. Ο Τζον Σνόου (Κιτ Χάρινγκτον) ήταν εκεί, όλοι οι βασικοί ηθοποιοί και ήταν όλοι τόσο καλοί επίσης, ήταν πολύ ωραίοι», έχει δηλώσει ο Ντάνιελ Γουίφεν.

Εκτός από το «Game Of Thrones» τα δίδυμα εμφανίστηκαν στο «The Frankenstein Chronicles».

Διαβάστε ακόμη: