Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει η είδηση ότι το live του Βασίλη Καρρά στη Μελβούρνη μετατράπηκε σε ρινγκ, με τον γνωστό τραγουδιστή να αντιδράει από την πίστα.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο ιδιοκτήτης του ελληνικού νυχτερινού κέντρου «Kinisi at Trak», ο καβγάς ξέσπασε για μια… καρέκλα.

Όπως λέει ο κ. Κώστας Ταγκαλάκης κάποιος από τους πελάτες έσπρωξε κατά λάθος μια καρέκλα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε δύο παρέες.

«Όλη η φασαρία δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δύο παρέες που καθόντουσαν στις πρώτες σειρές των τραπεζιών κοντά στην πίστα. Δεν μιλάμε για τίποτα πιτσιρίκια αλλά για πενηντάρηδες» είπε ο Κώστας Ταγκαλάκης και πρόσθεσε: «Ένας έσπρωξε μια καρέκλα από την μια παρέα νευρίασε ο άλλος, είχαν πιει κιόλας, δεν άργησε να παρεξηγηθούν. Η αλήθεια είναι πως ήρθαν στα χέρια, έπεσαν κάποιες σφαλιάρες για λιγότερο από ένα λεπτό αλλά η αντίδραση τόσο των ανδρών σεκιούριτι όσο και των σερβιτόρων ήταν άμεση και τους βγάλαμε όλους εκτός μαγαζιού» δήλωσε.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κέντρου: «η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά χωρίς να διακόψει ο Βασίλης Καρράς το πρόγραμμα του εκείνη την ώρα έλεγε το “Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω”. Απλά όταν είδε από την πίστα την φασαρία τους είπε “Έλεος ρε παιδιά”. Ούτε η αστυνομία χρειάστηκε να έρθει τίποτα όλα τελείωσαν εκείνη την ώρα που ξεκίνησαν».