Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός 47χρονου που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Μία νέα υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως με την αστυνομία να έχει προχωρήσει στη σύλληψη του εν λόγω άνδρα που κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 18 ετών. O 47χρονος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν σε μαρτυρίες τους τα θύματα, τις βίασε, αφού πρώτα τις κλείδωσε σε δωμάτια του κέντρου ευεξίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ η ΕΡΤ μία 17χρονη και μία 18χρονη οι οποίες εργάζονταν στο σπα, πήγαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν πως ο 47χρονος αναζητούσε μέσω αγγελιών κοπέλες για να ασχοληθούν με το μόντελινγκ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δύο γυναίκες ανέφεραν πως ο 47χρονος τους είπε πως δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις να γίνουν μοντέλα και τους πρότεινε να εργαστούν στην υποδοχή του σπα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα δύο κορίτσια, τις έβαλε σε ένα δωμάτιο και κλείδωσε την πόρτα. Στη συνέχεια τους επιτέθηκε και τις κακοποίησε σεξουαλικά. Όταν τις άφησε ελεύθερες, πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία, στο τμήμα Εξαρχείων.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι διέπραξε τα παραπάνω αδικήματα, εντός καταστήματος κέντρου χαλάρωσης (σπα – μασάζ) στην Αθήνα, σε βάρος δύο γυναικών, στο πλαίσιο συνέντευξης για πρόσληψή τους για εργασία στο προαναφερόμενο κέντρο.

Ο ανωτέρω συνελήφθη την 3-7-2021 από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων. Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής».