Η «Φωλιά των Κου Κου» έριξε αυλαία πριν από μερικές ημέρες και το STAR ανακοίνωσε τους νέους παρουσιαστές της πρωινής του ζώνης.

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα λοιπόν, είναι τα κεντρικά πρόσωπα της νέας πρωινής εκπομπής του STAR, που διαδέχεται τη «Φωλιά των Κου Κου» με παρουσιαστές τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού

«Το Star, με στόχο την ανανέωση του ψυχαγωγικού του προγράμματος, ενισχύει το δυναμικό του με δύο νέα πρόσωπα, που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Αποτελεί σταθερή επιδίωξη του σταθμού, η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και η υλοποίηση εναλλακτικών projects, σε μια ζώνη όπου το Star έχει ήδη ισχυρή παρουσία. Για τη νέα σεζόν 2021 – 2022, το Star με χαρά υποδέχεται στο δυναμικό του τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα!

Ο Γιώργος και η Ελίνα, το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τους πιστούς ακροατές, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην περιφέρεια, θα είναι οι παρουσιαστές της ολοκαίνουριας, πρωινής εκπομπής του Star για την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022!

Ο Γιώργος και η Ελίνα είναι αχώριστοι φίλοι, αγαπημένοι συνεργάτες και έχουν πολύχρονη… προϋπηρεσία στο πρωινό ξύπνημα. Έτσι όπως όλοι το επιθυμούμε: χαλαρό, γλυκό, φιλικό, με θετική ενέργεια, αισιόδοξη διάθεση, και φυσικά χιούμορ! Η τέλεια συντροφιά για το ξεκίνημα της ημέρας».

Ποιος είναι ο Γιώργος Καρτελιάς;

Η ραδιοφωνική του πορεία ξεκινάει πολύ νωρίς. Με πατέρα ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού στην Αθήνα, ο Γιώργος μεγάλωσε ανάμεσα σε κονσόλες, δίσκους και πικ-απ, της εποχής.

Το 2003 ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή Sok Fm Morning Show, μια εκπομπή που συνεχίζεται εδώ και 18 χρόνια και η οποία του έχει προσφέρει ατέλειωτες όμορφες στιγμές. Για τον Γιώργο είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να χαρίσει χαμόγελα και κέφι, σε τόσους πολλούς ανθρώπους.

Λίγα λόγια για την Ελίνα Παπίλα

Ξεκίνησε να κάνει ραδιόφωνο σε ηλικία μόλις 16 ετών. Στη συνέχεια σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα, όμως δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά, καθώς όταν επέστρεψε στη Χαλκίδα το 2004, άρχισε η συνεργασία της με τον Sok Fm σε διάφορες εκπομπές και ζώνες. Από το 2017 είναι ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Γιώργο.