search

ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Πύθωνας επιτίθεται σε γάτα σε αυλή σπιτιού- Δείτε το τρομαχτικό βίντεο

Μάνα και κόρη κατάφεραν να αποσπάσουν τη γάτα τους από τον σφικτό εναγκαλισμό του πύθωνα

Αυστραλία: Πύθωνας επιτίθεται σε γάτα σε αυλή σπιτιού- Δείτε το τρομαχτικό βίντεο

Τρόμο προκάλεσε σε μια μητέρα και την κόρη της η θέα ενός τεράστιου πύθωνα, που άρπαξε τη γάτα τους στην πίσω αυλή του σπιτιού τους στο Buderim της Sunshine Coast, μιας περιαστικής περιοχής στο νοτιοανατολικό Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται μια γάτα να χαλαρώνει όταν η μητέρα βγαίνει έξω θορυβημένη καθώς ο πύθωνας πλησιάζει αθόρυβο το κατοικίδιό της.

Καθώς φωνάζει, το φίδι αρπάζει από πίσω τη γάτα, που τρέχει τρομαγμένη μέσα στο σπίτι με τον πύθωνα να την ακολουθεί και την κόρη να ακούγεται να ουρλιάζει πανικόβλητη.

Το βίντεο ανήρτησε στον λογαριασμό της εταιρείας του, της « Sunshine Coast Snake Catchers 24/7» στο Facebook o κυνηγός φιδιών Στιούαρτ ΜακΚένζι. Όπως ανέφερε, μάνα και κόρη κατάφεραν να αποσπάσουν τη γάτα τους από τον σφικτό εναγκαλισμό του πύθωνα, τον οποίο άφησαν στην αυλή, προτού τηλεφωνήσουν στον ίδιο. Το φίδι κουλουριάστηκε πίσω από το μπάρμπεκιου, όπου το βρήκε και το συνέλαβε ο ΜακΚένζι, προτού το απελευθερώσει σε ερημική θαμνώδη περιοχή.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμη: