Έφυγε σε ηλικία 76 ετών ο Πέτρος Παπαϊωάννου, γνωστός ως Piero, όπως ανακοίνωσαν η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, με βαθιά θλίψη. Την τελευταία του πνοή άφησε στη Θεσσαλονίκη στα 76 του χρόνια.

Η Μύκονος του έδωσε και πήρε ώθηση από τον ίδιο. Κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία, στη νυχτερινή ζωή της χώρας. Ο «Πιέρο» περιθάλπτηκε στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΠΚΜ «Ο Άγιος Παντελεήμων» από τον Απρίλιο του 2021 κατόπιν δικής του επιθυμίας.

Όπως αναφέρεται, όλους αυτούς τους μήνες ο Πέτρος Παπαϊωάννου απολάμβανε τη φροντίδα, τη νοσηλεία και την αγάπη των εργαζομένων και ήταν ευτυχής που διαβιούσε σε ένα νέο περιβάλλον στοργής και συντροφικής κοινωνικότητας. Σύμφωνα με το voria.gr, ο θάνατός του επήλθε συνεπεία αιφνίδιας καρδιοαναπνευστικής ανακοπής το απόγευμα της Παρασκευής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 31.10.2021 στις 12.30 από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων εντός του παραρτήματος «Ο Άγιος Παντελεήμων». Την τελετή και τα έξοδα κηδείας αναλαμβάνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το πρώτο μαγαζί στο οποίο έβαλε τη δική του σφραγίδα ο θρυλικός Piero, έγινε σε έναν χώρο πίσω από το Ποσειδώνιο. Όχι πολύ μακριά από εκεί που έμενε μέχρι πρόσφατα.

«Ήταν το Luxemburg. To μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα», ανέφερε τον περασμένο Μάρτιο στο grtimes.gr.

«Στη συνέχεια ακολούθησε το Tiffany’s στην Ικτίνου, και το παλιό Imperial στην οδό Λασσάνη, το οποίο ονομάστηκε για πρώτη φορά “Pieros”. Το προσωνύμιο με το οποίο με βάφτισαν στη Μύκονο και το μετέφεραν εδώ οι δικοί μου άνθρωποι. Αυτό το μαγαζί στις αρχές της δεκαετίας του ’80 μεταφέρθηκε στον πρώην κινηματογράφο Ιφιγένεια στη συμβολή Β. Ηρακλείου με Αριστοτέλους. Εκεί, στο ίδιο ακριβώς υπόγειο σήμερα, υπάρχει ένα άλλο γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης», είχε πει.