Για την προσωπική και οικογενειακή ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Ειδικά από τη στιγμή που έγινε πατέρας και δέθηκε με τον Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Η γνωστή καλλονή είναι μαζί του χρόνια. Με τα κάλλη της -και όχι μόνο- κατάφερε να μαγέψει τον Πορτογάλο φορ και εκείνος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, ώστε να είναι μαζί της για όλες εκείνες τις ώρες που δεν θα βρισκόταν σε κάποιο γήπεδο.

Η Τζορτζίνα φροντίζει να τον έχει στα ώπα- ώπα. Να μην του λείπει τίποτα και να μπορεί να έχει το μυαλό του μόνο στα της δουλειάς του και πουθενά αλλού. Έτσι και μόνο έτσι μπορεί να γίνεται μέρα με τη μέρα ακόμη καλύτερος και να μην έχει άλλες έγνοιες ή σκοτούρες, όσον αφορά την κορυφή.

Όσο για δουλειές του σπιτιού ο Κριστιάνο δεν ασχολείται. Φροντίζει η σύντροφός του για αυτές.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι κομματάκι… δύσκολο να αλλάξουμε μία λάμπα στο σπίτι μας. Και αυτό γιατί έχουμε πολύ ψηλά ταβάνια. Και αυτό που θα ρωτούσα τόσο εσάς όσο και κάποιον άλλον. Αν ήσασταν στη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπαίνατε σε μία διαδικασία να αλλάξετε μία λάμπα που βρίσκεται έξι μέτρα ψηλά; Καλύτερα όχι. Όταν είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου. Αυτό κάνει και ο Κριστιάνο. Για όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να γίνουν μέσα στο σπίτι αναλαμβάνω δράση εγώ”, τα λόγια της Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.