Η MINI προχώρησε στην ανανέωση του hatch μοντέλου της, με σχεδιαστικές αλλαγές αλλά και νέα εξοπλιστικά πακέτα προσφέροντας πλουσιότερο εξοπλισμό από την βασική έκδοση.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν αλλαγές τόσο στον πίσω όσο και στον μπροστά προφυλακτήρα ενώ πλέον υπάρχει και πλουσιότερη γκάμα χρωμάτων, ειδικά για την οροφή του αυτοκινήτου. Παράλληλα και στο εσωτερικό συναντάμε ανασχεδιασμένο ταμπλό, με νέο sport δερμάτινο τιμόνι που ενσωματώνει τα πλήκτρα, ενώ μεγαλύτερη είναι πλέον και η οθόνη αφής στις 8,8 ίντσες (από 8,5). Ακόμη, για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα μέσω app να συνδεθεί το κινητό με το αυτοκίνητο, παρέχοντας απομακρυσμένες λειτουργίες όπως λειτουργία a/c.

Από την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε όλες τις ελληνικές αντιπροσωπείες ενώ τα κινητήρια σύνολα παραμένουν αυτούσια, χωρίς να έχει προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποιο. Σύμφωνα με την εταιρία, το 2025 θα παραχθεί το τελευταίο MINI μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ από το 2030 θα υπάρχουν μόνο ηλεκτροκίνητα προς πώληση μοντέλα.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.