Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει προαναγγείλει εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της ΑΕΚ προκειμένου να βρει η ομάδα τους κατάλληλους παίκτες που θα την επαναφέρουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Η φετινή, καταστροφική, σεζόν δεν πρόκειται να επαναληφθεί έχει διαβεβαιώσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και ξεκίνησε ήδη τις ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην «πόρτα της εξόδου». Πρόκειται για τους Κρίστισιτς, Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη.

Για τον Κρίστισιτς και το φημολογούμενο ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει στους εκπροσώπους του ότι θέλει κάποιο ποσό για να τον παραχωρήσει και το πιθανότερο είναι να μην τον αφήσει ελεύθερο, έστω κι αν η πλευρά του Σέρβου υποστηρίζει ότι αν δεν του δοθεί η ελευθέρας μπορεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Οι περιπτώσεις των Τσιγκρίνσκι-Ολιβέιρα είναι πιο απλές. Ο Πορτογάλος φορ δεν απάντησε στην πρόταση που του έχει κάνει η Ένωση, η οποία δεν ισχύει πλέον και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Για τον Τσιγκρίνσκι δεν θα υπάρξει πρόταση ανανέωσης. Οι ιθύνοντες της ομάδας πιστεύουν ότι ο Ουκρανός αμυντικός δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω και πρέπει να αποχωρήσει.

Τέλος υπάρχει η περίπτωση του Μιχάλη Μπακάκη που έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την ΑΕΚ μετά τα όσα συνέβησαν όλη τη χρονιά. Ο Μπακάκης βρέθηκε αρκετές φορές στο στόχαστρο των οπαδών, τις περισσότερες φορές άδικα. Ο έμπειρος αμυντικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.