«Σάκος του μποξ» έχει καταντήσει η ΑΕΚ! Τραγική εμφάνιση για ένα ακόμα παιχνίδι και ήττα με… συνοπτικές διαδικασίες από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει αποκτήσει πλέον… πελατειακή σχέση. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» όπου την βρίσκει την… κοπανάει. Τραγική εμφάνιση, τραγικές επιλογές από τον Μανόλο Χιμένεθ, κατάρρευση για την ΑΕΚ που κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης αν χάσει από τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη Λεωφόρο! Ποιός το περίμενε…

Ο ΠΑΟΚ έδειξε την ανωτερότητά του και ήταν σαφώς πιο έτοιμος να βγάλει σε πέρας με επιτυχία τη διαδικασία των play of. Με τη νίκη του ανέβηκε στη δεύτερη θέση και στο +2 από τον Άρη τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή.

Η ΑΕΚ ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Ξεκίνησε με διάθεση το ματς αλλά πέρα από ένα σουτ του Ανσαριφάρντ στο 6’ που πέρασε ψηλά άουτ ουδέν. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την καλύτερη στιγμή στο 11’ ο Κρμέντσικ βγήκε από τα αριστερά στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Σβάρνας πρόλαβε το γύρισμά του.

Ο ΠΑΟΚ άγγιξε ξανά το 0-1 στο 30’ πιάνοντας και πάλι στο… ξέφωτο την άμυνα της ΑΕΚ, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει ενστικτωδώς το πλασέ του Τσέχου, που με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Η απάντηση της «Ένωσης» ήρθε στο 42’ από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Γαλανόπουλου, που περνώντας και τον Μιχαηλίδη σούταρε από πλάγια θέση αλλά απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Τα διπλό χτύπημα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 47’ μετά από την καταπληκτική μπαλιά του Ζίβκοβιτς στην πλάτη της άμυνας ο Ουάρντα σέρβιρε στον Κρμέντσικ το 0-1.

Πριν συνέλθει η ΑΕΚ από το σοκ, ο ΠΑΟΚ «ξαναχτύπησε», με τον Αιγύπτιο να δημιουργεί το ρήγμα ξανά από τα αριστερά, τον Λόπες να τραβά τον Τσέχο που ήταν σε θέση… πίβοτ και τον Σβαμπ να μετατρέπει σε γκολ το καθαρό πέναλτι στο 51’.

Η ΑΕΚ βρήκε από το πουθενά κάπου να πιαστεί στο 90’ όταν στο πάτημα του Τσιγγάρα στον Κρίστισιτς καταλογίστηκε σωστά και με καθυστέρηση πέναλτι και στο 92’ ο Τάνκοβιτς από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου (58’ Τάνκοβιτς), Σβάρνας, Λόπες, Νταντσένκο (58’ Βασιλαντωνόπουλος), Κρίστισιτς, Γαλανόπουλος (58’ Σιμάνσκι), Σάκχοφ (81’ Κοσίδης), Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μπάμπα, Ντόουγκλας Αουγκούστο (46’ Τσιγγάρας), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (84’ Τζόλης), Μουργκ (46’ Ουάρντα), Κρμέντσικ (73’ Σφιντέρσκι). 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.