«Τρέλα» στη Νέα Φιλαδέλφεια μια ημέρα πριν από την απονομή και την φιέστα τίτλου για την ΑΕΚ.

Η Ένωση ανακοίνωσε πως το γήπεδο θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο για να δει την προπόνηση της ομάδας και παρά την βροχή περισσότεροι από 10.000 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν εκεί για να αποθεώσουν τους παίκτες του Μάρκο Νίκολιτς.

Οι θύρες άνοιξαν από τις 17:00 με τους φίλους της ΑΕΚ να δημιουργούν για ακόμα μια φορά σε ανοικτή προπόνηση κιτρινόμαυρο… πανικό για την πρωταθλήτρια Ελλάδας. Δίνοντας τον τόνο για όσα θα ακολουθήσουν την Κυριακή στο κυρίως πιάτο της φιέστας, τόσο εντός όσο και εκτός Allwyn Arena.

Ο κόσμος άναψε καπνογόνα και τα συνθήματα για τους πρωταθλητές δεν σταματούσαν. Θυμίζουμε την Κυριακή μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (19:30) θα ξεκινήσει η απονομή και η φιέστα για το 14ο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη: