Άνω κάτω έχει γίνει η ΑΕΚ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Βόλο και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, σε οπαδικά σάιτ υπάρχουν πλήθος από μηνύματα οπαδών της Ένωσης που καταφέρονται κατά του Μάσιμο Καρέρα (κυρίως), του Ίλια Ίβιτς, των παικτών, αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δέχεται μεγάλη πίεση από τους συνεργάτες του να λύσει τη συνεργασία «εδώ και τώρα» με τον Ιταλό προπονητή για να σώσει ότι σώζεται!

Όπως έχουμε ξαναγράψει ο Βασίλης Δημητριάδης είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος του Καρέρα. Μάλιστα πριν λίγες μέρες, διεμήνυσε μέσω του Ιάκωβου Μελισσανίδη, ότι πρέπει να φύγει ο Ιαλός για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Ο Μελισσανίδης δεν τον άκουσε (όπως κι άλλους στενούς συνεργάτες του), κράτησε τον Καρέρα ο οποίος κέρδισε κάποιους πόντους μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά πριν λίγες ώρες τα έχασε όλα!

Και πλέον βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι εκτός ΑΕΚ! Είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και ο Μελισσανίδης πρέπει να πάρει αποφάσεις. Το σίγουρο είναι ότι η μπάλα θα πάρει, εκτός από τον Καρέρα, και ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Για τον διάδοχο του Ιταλού ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Χιμένεθ, Γιαννίκη ενώ στη λίστα προστέθηκε και αυτό του Βλάνταν Ίβιτς (έχει λίγες πιθανότητες να προχωρήσει).

Αποφάσεις εν θερμώ δεν πρόκειται να παρθούν και σε αυτό βοηθάει και η διακοπή του πρωταθλήματος και το εξαήμερο ρεπό που πήραν οι παίκτες.