Η εσωστρέφεια επέστρεψε πάλι στην ΑΕΚ. Η νέα ήττα από τον Βόλο, η δεύτερη μετά το ματς κυπέλλου, ενόχλησε αφάνταστα τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το «αφεντικό» της ΑΕΚ έχει… χορτάσει από λόγια, αλλά δεν βλέπει έργα στο γήπεδο. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά…

Ο Μελισσανίδης έχει… εξαγριωθεί για την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ σε ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά και γιατί, πλέον, είναι αυτός που βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» και δέχεται την αυστηρή κριτική και τις διαμαρτυρίες των οπαδών της ομάδας.

«Οι πάντες κρίνονται στα πλέι οφ» είναι το μήνυμα που έστειλε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Μελισσανίδης, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί.

Αν η ΑΕΚ δεν καταφέρει να τερματίσει στη δεύτερη θέση και δεν κατακτήσει το κύπελλο, τότε είναι αναπόφευκτες οι εξελίξεις που «ακουμπούν» και τον Μανόλο Χιμένεθ! Παρά τα όσα έχουν ακουστεί περί στήριξης του Ανδαλουσιάνου προπονητή, αυτό έχει ημερομηνία λήξης το τέλος της σεζόν. Αν δεν πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί τότε το πιθανότερο είναι να τελειώσει και αυτή η θητεία του στην ΑΕΚ.

Προβληματισμός υπάρχει και για αρκετούς ποδοσφαιριστές, για τους οποίους υπάρχει η άποψη ότι πρόσφεραν τόσα χρόνια ότι μπορούσαν στην ομάδα και είναι καιρός να αποχωρήσουν. Δεν αποτελεί μυστικό ότι γίνονται προσπάθειες να πουληθεί ο Πέτρος Μάνταλος το καλοκαίρι, αν και η χρηματιστηριακή του αξία είναι πολύ μικρότερη από πέρσι. Υπάρχουν και παίκτες (Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Ολιβέιρα, Χνιντ) που βρίσκονται εκτός πλάνων για την επόμενη περίοδο.

Τα πάντα όμως θα κριθούν από την πορεία της ομάδας στα πλέι οφ. Αν διατηρηθεί αυτή η εικόνα τότε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ θα είναι πολύ… θερμό!

 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.