Αegean Αirlines : Μπλεξίματα θα έχουμε εαν δεν ανακάμψουν γρήγορα οι αεροπορικές εταιρείες.  Η ιδέα της παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης ( Warrants ) στο κράτος για την απόκτηση μετοχών της Aegean εντός δυο ετών σε χαμηλότερες τιμές, αν μη τι άλλο προκαλεί με την ιδέα των Warrants, διότι κανείς δεν διαφωνεί με την στήριξη.
Η εταιρεία να λάβει 120 εκατ. ευρώ δάνειο απο το κράτος και 80 εκατ. ευρώ με αύξηση κεφαλαίου απο ιδιώτες. Το ελληνικό κράτος, δεν ήθελε να πάρει μετοχές και να μπλέξει, αλλά τι λέει σε Έλληνες και ξένους κάνει με αυτο το σχέδιο :
Το Δημόσιο ( εκείνο του Βαρουφάκη του Τσακαλώτου και εν μέρει των προηγούμενων ) το 2015 μηδένισε χιλιάδες κάτοχους warrants τραπεζικών μετοχών και σήμερα θα λάβει έναντι δανείου δικαιώματα. Με τις τράπεζες το Δημόσιο μηδένισε τα δικαιώματα των μετοχών και τώρα θα έλθει να πάρει δικαιώματα.  Και επειδή το σχέδιο δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο χρειάζονται διευκρινίσεις : Εαν δεν αποπληρωθεί το δάνειο των 120 εκατ. ευρώ, τα warrants θα μετατραπούν αυτόματα σε μετοχές  ;